Luni,
21.06.2021
Partial Noros
Acum
26°C

USL Sibiu are sediu. Pe centru

Liberalii vor pune la dispoziția USL un sediu în care să se desfășoare toate acțiunile comune ale uniunii. Sediul se află pe Bulevardul Nicolae Bălcescu și a fost folosit ultima oară de fostul președinte al PNL Sibiu, Cornel Știrbeț. "Problema sediului este în curs de soluționare, avem o soluție pe Nicolae Bălcescu, lângă Pacea. Ne-am întâlnit cei trei președinți, iar colegii liberali au venit cu această propunere", spune președintele PSD Sibiu, Ioan Cindrea.
În noul sediu, aflat acum în curs de amenajare se voor organiza și viitoarele conferințe de presă ale USL Sibiu. "Este util și pentru conferințe de presă, dar și pentru întâlnirile noatre săptămânale. Până acum ne vedeam fie la noi, fie la ei, fie pe teritorii neutre. Acum vom avea un sediu comun", a mai spus Cindrea.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Academia Romana

Acum 10 ani

In dex-ul romanesc, NU se regasesc cuvinte precum cele din text:"voor", poate vor si "teritoii",poate teritorii! Deja mi se face scarba sa mai citesc! Si va mai numiti si ZIAR!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus