Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Strada Tribunei se inchide doua weekend-uri

 

Sâmbăta și duminica aceasta și aceleași zile ale săptămânii viitoare pe strada Tribunei din centrul Sibiului se vor efectua lucrări de introducere a unor noi conducte de gaz. Pentru aceste lucrări, strada va fi închisă pe rând pe trei tronsoane, unde va fi interzisă atât circulația, cât și parcarea autovehiculelor.
În ziua de 7 mai, va fi închis tronsonul cuprins între strada Nicolae Bălcescu și Alexandru Xenopol. În ziua care urmează, duminică, 8 mai, lucrările se vor muta pe porțiunea cuprinsă între Xenopol și Mitropoliei. În fine, între 14 și 15 mai, strada Tribunei va fi închisă pentru lucrări pe tronsonul cuprinse între Mitropoliei și Centumvirilor.
În mod excepțional, pe perioada cât strada Tribunei va fi închisă până la intersecția cu Mitropoliei, traficul va fi deviat prin parcarea din fața Hotelului Continental, fiind permis virajul la dreapta, pe strada Andrei Șaguna.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

bashescu

Acum 12 ani

perfect. sa nu scape nicio starda eon-ul. astia sparg orice strada doresc cand vor ca asa e legea trebuie sa ii lasi. le-as sparge capul.
Raspunde

drusus

Acum 12 ani

Încă o stradă calamitată de către e.on ! Sibiul e ca un sat fără câini !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus