Duminică,
02.10.2022
Parțial Noros
Acum
15°C

Strada Tribunei se inchide doua weekend-uri

 

Sâmbăta și duminica aceasta și aceleași zile ale săptămânii viitoare pe strada Tribunei din centrul Sibiului se vor efectua lucrări de introducere a unor noi conducte de gaz. Pentru aceste lucrări, strada va fi închisă pe rând pe trei tronsoane, unde va fi interzisă atât circulația, cât și parcarea autovehiculelor.
În ziua de 7 mai, va fi închis tronsonul cuprins între strada Nicolae Bălcescu și Alexandru Xenopol. În ziua care urmează, duminică, 8 mai, lucrările se vor muta pe porțiunea cuprinsă între Xenopol și Mitropoliei. În fine, între 14 și 15 mai, strada Tribunei va fi închisă pentru lucrări pe tronsonul cuprinse între Mitropoliei și Centumvirilor.
În mod excepțional, pe perioada cât strada Tribunei va fi închisă până la intersecția cu Mitropoliei, traficul va fi deviat prin parcarea din fața Hotelului Continental, fiind permis virajul la dreapta, pe strada Andrei Șaguna.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

bashescu

Acum 11 ani

perfect. sa nu scape nicio starda eon-ul. astia sparg orice strada doresc cand vor ca asa e legea trebuie sa ii lasi. le-as sparge capul.
Raspunde

drusus

Acum 11 ani

Încă o stradă calamitată de către e.on ! Sibiul e ca un sat fără câini !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus