Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
8°C

Turneul programatorilor ajunge la Sibiu

Asociația eXperților în Tehnologia Informației (A.X.T.I.) organizează al XI-lea turneu de conferințe „RONUA” pentru dezvoltatorii software din România: „Turneul RONUA-2011.v.1”. Prima oprire ]n cadrul turneului va fi la Sibiu, iar accesul la conferințele de primăvară-vară 2011 se va face pe baza unei înregistrări online gratuite pentru membrii RONUA. Înregistrarea se efectuează online pe site-ul usergrupului www.ronua.ro și durează mai puțin de 60 de secunde.
Desfășurat în perioada mai-iulie ca prim turneu RONUA al anului 2011, acoperă 11 orașe din România, în toate filiale RONUA: București, Timișoara, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Constanța, Oradea, Galați, Sibiu, Arad și Târgul Mureă.
Topicile de interes ale acestui turneu acoperă subiectele fierbinți ale momentului din industria noastră: .Net Framework 4 SP1, HTML 5, CSS 3, Silverlight 5, browserele web, experiență-utilizator (UX), cloud computing, platforme de dezvoltare mobile, arhitectura soluțiilor software, integrare-interoperarePHP-RoR-Java, testare precum și dezvoltare rapidă pentru aplicațiile web scalabile.
Fiecare eveniment local include atât sesiuni tehnice cât și scurte sesiuni de networking între participanți, toate acestea având loc după programulde lucru, adică între orele 18:00 – 21:00. Sesiunile tehnice au ca prezentori, profesioniști din comunitatea locală și prezentatori cu notorietate națională. Sesiunile de networking au adus adeseori participanților la evenimentele noastre oportunități de evoluție în carieră sau chiar noi oportunități de afaceri.
"La sfârșitul fiecărei conferințe vom oferi licențe pentru componente software în cadrul unei tombole. Vom oferi licențe în valoare de 2000 EURO pentru fiecare oraș în parte", susțin organizatorii.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus