Vineri,
07.10.2022
Cer Senin
Acum
13°C

Inca 5000 de bilete la FITS

Teatrul Naţional „Radu Stanca“ Sibiu anunţă suplimentarea biletelor pentru spectacolele indoor din cadrul celei de-a XVIII-a ediţii a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu. 

Astfel, au fost puse în vânzare alte 5000 de bilete ce completează cele 10.000 de bilete puse în vânzare la începutul acestei luni. Biletele pot fi achiziţionate de la Agenţia Teatrală din Sibiu, Bd. Nicolae Bălcescu nr. 17, de luni până vineri, între orele 11:00 – 18:00, iar sâmbăta între orele 11:00 şi 15:00, dar şi online, pe www.sibfest.ro. Preţul unui bilet variază în funcţie de spectacol, între 10 şi 40 de lei, se arată într-un comunicat de presă.
 
Decizia suplimentării biletelor a venit în urma numărului mare de cereri înregistrat în ultimele două zile şi a epuizării a zece spectacole: Luna albastră şi Hotel Crab în regia lui Lu Pulici, Un tramvai numit Popescu şi Ispita Cioran în regia lui Gavriil Pinte, Metoda în regia lui Theodor Cristian Popescu, Don Quijote în regia lui Fabian Sattler, Furtuna în regia lui Victor Ioan Frunză, spectacolul Felii cu Ofelia Popii şi deloc surprinzător Faust şi D'ale carnavalului în regia lui Silviu Purcărete.
 
Cea de-a XVIII-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu va avea loc în perioada 27 mai – 5 iunie sub genericul comunităţi. 
 
Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu este organizat de Teatrul Naţional „Radu Stanca“ Sibiu, Primăria Municipiului Sibiu şi Consiliul Local al Municipiului Sibiu, cu sprijinul Ministerului Culturii şi Patrimoniului Naţional, Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, Institutului Cultural Român, Universităţii „Lucian Blaga“ din Sibiu, Consiliului Judeţean Sibiu şi UNITER. Coproducători: Societatea Română de Televiziune şi Societatea Română de Radiodifuziune. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus