Duminică,
02.10.2022
Parțial Noros
Acum
16°C

Maine se ia gazul pe 12 strazi din Sibiu

E ON Gaz Distribuţie a finalizat înlocuirea conductelor de distribuţie a gazelor naturale pe străzile J S Bach, Egalităţii, Aldea Sandu şi Crinilor din Sibiu.

Pentru cuplarea la sistem a noilor conducte, alimentarea cu gaz va fi întreruptă marţi, 21 iunie a.c., între orele 08.00 şi 18.00, pe 12 străzi din municipiul Sibiu.

Consumatorii sunt rugaţi să închidă în acest interval orar toate focurile deschise, iar după reluarea furnizării să supravegheze modul de ardere a gazelor naturale.

E.ON Gaz Distribuţie S.A. a finalizat lucrările pentru înlocuirea conductelor de distribuţie a gazelor naturale pe străzile Johann Sebastian Bach, Egalităţii, Aldea Sandu şi Crinilor din municipiul Sibiu. Lucrarea face parte dintr-un proiect mai amplu care vizează un număr de 27 de străzi din municipiul Sibiu şi care presupune înlocuirea a aproximativ 15 km de conducte de gaze naturale din oţel cu conducte noi de polietilenă. Aceste conducte prezintă rezistenţă, durabilitate şi flexibilitate ridicată. Valoarea totală a acestei investiţii se ridică la circa 6 milioane de lei.

Pentru cuplarea noilor conducte la sistemul de distribuţie, E.ON Gaz Distribuţie este nevoită să întrerupă alimentarea cu gaze naturale în cursul zilei de marţi, 21 iunie a.c., începând cu ora 08.00, pe străzile Teilor, Vânătorilor, Crinilor, Zorilor, Ciocârliei, Crişului, Mureşului, Tohan, Petru Poni, Lamark, Albinelor şi Prometeu din municipiul Sibiu.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil în jurul orei 18.00.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus