Sâmbătă,
26.11.2022
Innorat
Acum
3°C

Expozitie de arta fotografica semnata Oana Mihoc

Sibianca Oana Mihoc revine pentru câteva zile în oraşul natal, cu o expoziţie de fotografie, în care va prezenta lucrări din seria „Perseide” by Mirela Diaconu. Oana Mihoc va expune alături de artişti precum Andrei Colotelo şi Oltin Dogaru, într-o expoziţie organizată în cadrul celei de-a patra ediţii a festivalului Feeric Fashion Days. Oana Mihoc este absolventă a Universităţii din Braşov şi a Universităţii Dalles din Bucureşti, secţia Fotografie. Din 2008 s-a dedicat exclusiv fotografiei, reuşind să se impună în peisajul bucureştean al artei fotografice de showbiz şi fashion. A înfiinţat YooKee Photo, un studio în care au păşit, de-a lungul timpului fotomodele, muzicieni şi actori renumiţi. Vernisajul va avea loc astăzi, de la ora 20:00, în holul Primăriei Municipiului Sibiu. Expoziţia va fi deschisă pe toată durata festivalului, respectiv în perioada 22 -24 iunie.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus