Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Expozitie de arta fotografica semnata Oana Mihoc

Sibianca Oana Mihoc revine pentru câteva zile în oraşul natal, cu o expoziţie de fotografie, în care va prezenta lucrări din seria „Perseide” by Mirela Diaconu. Oana Mihoc va expune alături de artişti precum Andrei Colotelo şi Oltin Dogaru, într-o expoziţie organizată în cadrul celei de-a patra ediţii a festivalului Feeric Fashion Days. Oana Mihoc este absolventă a Universităţii din Braşov şi a Universităţii Dalles din Bucureşti, secţia Fotografie. Din 2008 s-a dedicat exclusiv fotografiei, reuşind să se impună în peisajul bucureştean al artei fotografice de showbiz şi fashion. A înfiinţat YooKee Photo, un studio în care au păşit, de-a lungul timpului fotomodele, muzicieni şi actori renumiţi. Vernisajul va avea loc astăzi, de la ora 20:00, în holul Primăriei Municipiului Sibiu. Expoziţia va fi deschisă pe toată durata festivalului, respectiv în perioada 22 -24 iunie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus