Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Taxi rasturnat pe Dumbravii

Un taxi s-a răsturnat în această dimineață pe Calea Dumbrăvii după ce nu a acordat prioritate la intersecția cu strada Aron Pumnul. În accident, o tânără în vârstă de 25 de ani a fost rănită. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 8. Taximetristul a intrat în intersecție fără să se asigure și a fost lovit în lateral de o altă Dacie, ce circula regulamentar. Taxiul s-a răsturnat iar tânăra de 25 de ani, care se afla pe bancheta din spate, a rămas prinsă între fiare. Echipajul SMURD a intervenit imediat, a scos fata din mașina contorsionată și a transportat-o de urgență la spital. Din fericire, rănile tinerei au fost superficiale iar medicii au decis că nu se impune internarea.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 233

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

3 comentarii

Bogdan C

Acum 12 ani

Da, intr-adevar, este trist ce s-a intamplat. Trec in fiecare zi pe acolo, cu masina, la fel cum a trecut si acel taxi astazi. Mereu sunt masini parcate pana la coltul intersectiei incat vizibilitatea este foarte redusa, la iesirea de pe strada Aron Pumnul catre Calea Dumbravii. Politia ar trebui sa amendeze si sa atentioneze soferii care parcheaza atat de aiurea acolo,.. si nu numai acolo.
Raspunde

premierul

Acum 12 ani

Porcaria asta cu parcari trasate de Primarie pana in coltul strazilor in intersectii o gasiti in tot orasul. La fel este si pe Stefan cel Mare, unde devine o adevarata aventura sa incerci iesirea de pe una din strazile laterale si pe str. Semaforului este la fel!
Raspunde

Ics

Acum 12 ani

Ei lasati, ca se stie cat de nesimtiti si lipsiti de scrupule sunt unii dintre taximetristi.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus