Marţi,
30.04.2024
Cer Senin
Acum
15°C

"Let’s Bike It" ia startul la Sibiu

Prima ediţie „Let’s Bike It” se pregăteşte să ia startul într-o manieră inedită- realizarea unei cartări pe biciclete în 11 judeţe simultan, printre care şi Sibiul. „Cartarea reprezintă procesul de identificare a “mormanelor de gunoaie”, caracterizarea lor şi transmiterea coordonatelor geografice ale acestora, în vederea creării unei hărţi digitale cu punctele respective” au declarat organizatorii. După 9 ediţii de succes în apropierea Bucureştiului în 2010, la care au participat 300 voluntari şi câte o ediţie în Braşov, Timişoara şi Bacău, „Let’s Bike It”, proiectul iniţiat de Geo Atreides şi pebiciclete.ro, dă startul unei ediţii maraton sâmbătă, 9 iulie, la care sunt aşteptaţi 400 voluntari din 11 judeţe. „Dacă eşti din Suceava, Hunedoara, Timiş, Argeş, Cluj, Iaşi, Sibiu, Arad, Galaţi, Braşov, Roman şi Bucureşti şi vrei să dai o mână de ajutor la realizarea hărţii deşeurilor pentru cea de-a doua acţiune „Let’s Do It, Romania!” de pe 24 septembrie 2011, este momentul să te alături echipelor „Let’s Bike It” din toată ţara” aşa sună invitaţia echipei „Let’s Do It, Romania!”. Participanţii vor ajuta la identificarea deşeurilor din afara oraşelor, din peste 60 de zone de cartare (aproximativ 560 km²). Sibienii vor lua startul la cartarea pe biciclete sâmbătă, 9 iulie, de la ora 9:00, de la Muzeul Satului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus