Duminică,
28.05.2023
Parțial Noros
Acum
10°C

Un Q7, numai, ce epoletul meu!

La meciul Voinței au venit de tot felul: și lume bună, dar și lume mai puțin bună, și lume bogată, dar și navetiști, precum și oameni care au putut intra cu mașina până în parcarea din fața stadionului. Normal, doar nu se făcea ca unele fețe să își lase mașina la 200 de metri de stadionul în jurul căruia, după meci, nu aveai loc să scoți o bicicletă. Din această ultimă categorie a privilegiaților până în fața stadionului face parte și proprietarul unei nave Q7, care a aterizat după cum îi stă bine unui astfel de exemplar printre miile de oameni care fie nu au avut mașină, fie au gândit sănătos și și-au lăsat-o departe sau, mai bine, acasă. Probabil că după o scurtă trecere în revistă, șoferul mașinii a remarcat că, deocamdată, e singurul model Q7 din parcare. Și cum prin preajmă ar fi putut ateriza și un, să zicem, Bănel Nicoliță, mânuitor tot de Q7, concurența ar fi fost evidentă. Așa că problema a fost dintr-un volan scurt rezolvată. Ce mai tura – vura, avem Q7, ocupăm câte locuri de parcare vrem. Două avem la dispoziție? Două călărim, nu că nu ne-ar permite gabaritul mai multe. Că doar nu e prima oară. Prima oară ar fi doar că parcarea minunat de grobiană e acum dată la ziar. A, și, ca un detaliu: mașina este în proprietatea și a fost condusă la momentul parcării deloc finuțe de comisar șef Merișor Ceranu. Șeful de cabinet al șefului Poliției sibiene. Adică, al treilea om din poliție.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 409

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus