Luni,
12.04.2021
Parțial Noros
Acum
8°C

S-a incheiat Universitatea Internationala de Vara

Universitatea Internaţională de Vară, organizată de Universitatea Româno-Germană din Sibiu, s-a încheiat după ce timp de cinci zile studenţii de la Duale Hochschule Baden-Württemberg din Villingen-Schwenningen, Germania au participat la discuţii legate de management social, asistenţă socială, politică şi etică socială.

Profesorul Fritz-Gerhard Kuhn a prezentat studenţilor principalii paşi de implementare a unui proiect finanţat din fonduri europene, precum şi instrumentele europene de pregătire profesională.

Participanţii la Universitatea de Vară au vizitat instituţii sociale, precum Unitatea de asistenţă medico-socială din Sălişte şi Centrul de asistenţă socială al comunei Biertan, Casa Schuller din Mediaş, Biserica fortificată din Biertan, Cetatea din Cisnădioara, Muzeul Parohial Sălişte, Casa Teutsch din Sibiu, precum şi centrul istoric al oraşului Sibiu.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus