Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Expoziție Fred Nuss la Casa Teutsch. Fotografii realizate de-a lungul a mai multor decenii

Expoziție Fred Nuss la Casa Teutsch. Fotografii realizate de-a lungul a mai multor decenii

Expoziția fotografului Fred Nuss va fi vernisată la Casa Teutsch luni de la ora 17, în cadrul evenimentul conferențiarul părintele Constantin Necula va avea cuvântul introductiv. Expoziția va putea fi vizitată până în 20 decembrie.

„Tema liberă” este proiectul fotografului Fred Nuss, care va fi vernisat luni, 11 noiembrie de la ora 17 la Casa Teutsch. În sala de expoziții a Centrului de dialog și cultură „Friedrich-Teutsch“, de pe strada Mitropoliei nr. 30, fotograful Fred Nuss va prezenta o colecție inedită din vasta sa operă fotografică realizată în mai multe decenii.

După deschiderea expoziției, orarul de vizitare va fi zilnic de luni până vineri, în intervalul orar 10 – 17, până la data de 20 decembrie. De asemenea, în perioada 7 ianuarie – 3 martie 2020 expoziția va fi redeschisă. Intrarea este liberă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1632

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

2 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Tica Lomnasean

Acum 4 ani

Se verniseaza sasalaii intre ei, cum sa nu iubesti acest minunat oras? O sa merg in fiecare zi ca sa inteleg cat mai mult din simbolistica acestui fotograf genial de expresiv!
Raspunde

Gheorghe

Acum 4 ani

ce pacat ca au plecat sasii si au venit taranii...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus