Duminică,
27.11.2022
Partial Noros
Acum
6°C

Jandarmii asteapta 10.000 de sibieni, luni, la meci: Risc mediu!

Aproximativ 80 de jandarmi, 10 polițiști și șase agenți de la poliția locală vor asigura ordinea publică la stadionul municipal din Sibiu cu prilejul întâlnirii dintre CSU Voinţa Sibiu - FC Târgu Mureş. Jandarmii sibieni vor fi sprijiniţi de efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Braşov la meciul de fotbal dintre echipele CSU Voinţa Sibiu - FC Târgu Mureş.
Meciul, este considerat a fi unul cu grad de risc mediu şi se va desfăşura pe stadionul municipal Sibiu, luni, 15 august 2011, cu începere de la ora 18.30. ”Întrucât se estimează participarea unui număr ridicat de spectatori (aprox. 10.000), Jandarmeria solicită acestora să respecte prevederile legale pe timpul deplasării către locul de desfăşurare a competiţiei sportive, în apropierea şi în interiorul stadionului/arenei sportive”, se rată într-un comunicat de presă remis de Inspectoratul Județean de Jandarmi Sibiu.
Accesul în stadion se efectuează începând cu ora 16.30, iar jandarmii vor acţiona cu preponderenţă pentru: asigurarea ordinii şi siguranţei publice în zona arenei sportive; evacuarea din arena sportivă a unui grup de participanţi, în situaţia în care, prin faptele săvârşite de către aceştia, se pune în pericol siguranţa desfăşurării competiţiei sportive, la solicitarea persoanelor în drept pentru intervenţia forţelor de ordine; intervenţia pentru restabilirea ordinii publice în arena sportivă atunci când se constată că în urma producerii unor acte de violenţă, este pusă în pericol viaţa şi integritatea corporală a spectatorilor, a sportivilor, a oficialilor, a personalului de ordine şi siguranţă sau a celorlalţi participanţi.
Pentru reuşita misiunii se va coopera şi colabora cu Poliţia care va participa cu aproximativ 10 agenţi, 6 agenţi de la Poliţia Locală Sibiu, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, Societăţile specializate de ordine.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

sibiu

Acum 11 ani

sper sa piarta vointa si toate meciurile de acum incolo sa nu mai aud de prostia asta numita fotbal! poate asa se mediatizeaza sahul mai mult
Raspunde

-=^Bo[b]o^=-

Acum 11 ani

exact...poate asa vor fi ridicati in slavi marii jucatori de sah din parcul astra...poate mai organizam cateva brigazi si venim cu galerie la celebrele meciuri de sah :-j
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus