Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

AJOFM Sibiu a incadrat in munca peste 600 de persoane

În luna iulie, Agenţia Judeţenă pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu a încadrat în muncă peste 600 de persoane prin măsurile active implementate de agenţie. La sfârşitul lunii în evidenţele AJOFM erau înscrişi 7.480 şomeri, rata şomajului înregistrând o valoarea de 4,03%.

Cel mai mic număr de şomeri este întregistrat la Punctul de lucru Cisnădie, aproximativ 170 de şomeri, iar cele mai multe dosare- peste 2.900 sunt înscrise la Agenţia Locală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu.

Din punctul de vedere al repartizării pe categorii socio-profesionale, peste 5.000 sunt muncitori, aproximativ 1. 400 de persoane au studii medii şi doar 652 sunt persoane cu studii superioare. Majoritatea şomerilor au între 40-50 de ani, iar cei mai puţini şomeri au vârste între 25-30 de ani.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus