Sâmbătă,
28.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
-1°C

Maternitatea a intrat in reparatii

Maternitatea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu a intrat în reparaţii capitale, conform unui proiect al Ministerului Sănătăţii, finanţat din fonduri europene.

Pentru că nu există un spaţiu medical în care să se poată desfăşura activitatea secţiei, lucrările vor fi eşalonate pe sectoare de lucru.

„Deşi extrem de necesară şi binevenită, lucrarea va pune probleme de desfăşurare normală a actului medical, părţi ale secţiei vor fi mutate succesiv pentru a asigura atât front de lucru, cât şi activitatea medicală. Rugăm pacienţii să ne acorde întelegere în acestă perioadă, ce se va întinde până la mijlocul anului viitor, să înteleagă faptul că facem aceste eforturi de mai bine, chiar dacă iniţial este mai greu şi că vom face toate eforturile necesare ca activitatea medicală să nu aibă de suferit” a declarat managerului Spitalului Judeţean Sibiu, Adrian Şanta.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

2 comentarii

pacientul dodo

Acum 11 ani

santa e directorul care chiar a reusit sa pradeasca sanatatea sibiana, e un jaf ce se intampla acum in spital, si aasta a facut acest individ cu aspect de aurolac alo consiliul judetean sunteti parte la acest dezastru
Raspunde

css

Acum 11 ani

pt aurolacul DODO: cind zugravesti sau faci curatenie in casa, trebuie sa \"deranjezi\" lucrurile , ca altfel nu poti curata cu adevarat! Sau tu faci parte din cei care fac curat doar \"pe unde vede popa\"si te imbaiezi doar simbata?! Imi pare rau pt eforturile d amenajare ale spitalului: tu tot pe capacul de la WC o sa-ti faci nevoile !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus