Joi,
09.02.2023
Ceata
Acum
-15°C

Inca o comisie. Pentru alunecarile de teren Copsa Mica

La aproape două luni de la alunecările de teren din Copșa Mică, în cadrul unei ședințe coordonată de Instituția Prefectului s-a luat o decizie: să se înființeze o comisie care să se deplaseze la Copșa Mică pentru a analiza, ”la fața locului, situația existentă”. Decizia vine după ce Primăria din Copșa Mică a solicitat sprijin financiar în vederea reabilitării unui bloc unde să fie mutate cele 20 de familii ale căror locuințe sunt amenințate de alunecările de teren.
”Considerăm că, înainte de a ne pronunţa asupra solicitării de sprijin pentru obţinerea fondurilor, trebuie ca o comisie din partea CJSU (Comisiei Județene pentru Situații de Urgență – n.r.) să analizeze, la faţa locului, situaţia existentă. Această comisie ne va prezenta un raport până la sfârşitul săptămânii viitoare”, a anunțat prefectul Horațiu Răcuciu, potrivit unui comunicat de presă emis de Instituția Prefectului. Din comisie vor face parte reprezentanţii IJSU, Inspectoratului judeţean în construcţii, Comisariatului judeţean al Gărzii de mediu, Sistemului de gospodărire a apelor şi ai Administraţiei pentru îmbunătăţiri funciare.
Imediat după alunecările de teren din Copșa Mică, primarul Tudor Mihalache a anunțat că lucrările de amenajare a celor 20 de locuințe necesare ar urma să coste aproximativ două milioane de lei.

Citește și
Situaţia alunecărilor de teren devine disperată la Copşa-Mică


 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus