Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Muzica si bautura la Sura lui Stefi, de pe Paraul Napilor, nr. 429, Altana

Vor cânta Truverii, iar Ștefan Vaida va oferi mâncare din gastronomia locală. Evenimentul se desfășoară sâmbătă, 10 septembrie 2011, de la ora 17, și își propună să fie în primul rând o călătorie muzicala prin Europa. În al doilea rând dorește ca participanții să se simtă cât mai bine în compania formației Truverii.
TRUVERII sunt un grup de muzica medievală și tradițională ce prezintă publicului român muzica veche europeană. Concertele transmit bucuria muzicală de odinioară, dar urmăresc și o linie educațională a cunoașterii culturale. ”Ceea ce fac TRUVERII este o recuperare și redescoperire a diversității culturale în cadrul identității spirituale europene. Muzica lor se adreseaza tuturor oamenilor indiferent de nationalitate sau condiții sociale”, susțin organizatorii într-un comunicat de presă.
Tot sâmbătă dimineața are loc Concursul Căruțelor la Marpod (10 km departare de Alţâna).

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 368

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus