Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

AJOFM Sibiu organizeaza cursuri de calificare

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu în parteneriat cu AJOFM Dolj organizează în cadrul proiectului „CALISIG – Calificare pentru o slujbă mai sigură”, cursuri de calificare pentru şomeri.

Proiectul se desfăşoară în perioada 1 iulie 2010-1 martie 2012 în Regiunile Sud-Vest Oltenia, Centru şi Sud-Muntenia şi este finanţat din FONDUL SOCIAL EUROPEAN prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Programul de formare profesională de specializare de contabil se desfăşoară la Universitatea Româno-Germană din Sibiu pentru 28 de persoane aflate in căutarea unui loc de muncă.

Cursul este al patrulea din seria celor cinci programe de formare propuse spre organizare prin acest proiect. In cadrul acestui proiect au fost organizate în acest an, trei programe de formare profesională: două de contabil, unul organizat la Mediaş şi unul la Sibiu şi unul de agent comercial, organizat la Mediaş.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus