Joi,
06.10.2022
Cer Senin
Acum
15°C

Marketing pentru muzee

Rețeaua Națională a Muzeelor din România aduce la Sibiu, între 6 și 7 octombrie, cei mai buni specialiști în marketing muzeal din întreaga țară. Evenimentul este realizat în colaborare cu Complexul Național Muzeal Astra. Timp de două zile, specialiștii în marketing și educație în muzee vor realiza un schimb de experiență în acest domenii. Toate lucrările prezentate în cadrul celei de-a doua ediții a acestui eveniment vor fi publicate într-un volum colectiv editat de editura Astra Museum. „Programul manifestării include, pe lângă prezentarea lucrărilor de specialitate şi dezbaterile pe marginea acestora, un workshop cu tema Interactivitatea - stimulent, unealtă sau temă pentru programele educaţionale – coordonat de Irina Hasnaş Hubbard şi o masă rotundă cu tema Strategii comune de promovare a muzeelor din România, coordonată de Dragoş Neamu, preşedintele Reţelei Naţionale a Muzeelor din România”, spun organizatorii evenimentului. În total, la acest eveniment vor participa 40 de persoane din toată țara reprezentând 20 de muzee. Sesiunea de discuții se deschide joi, 6 octombrie, la ora 9, în sala de conferințe a Centrului Astra.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus