Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

ULBS cumpara carti pentru studenti cu bani europeni

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu a achiziţionat peste 200 de cărţi de specialitate, dicţionare, ghiduri şi eseuri în limbile română, engleză, franceză şi germană, necesare derulării activităţilor studenţilor.

Cărţile sunt destinate în primul rând studenţilor din grupul ţintă în cadrul proiectului „Stagiile de pregătire practică a studenţilor - un pas important în tranziţia de la studiu la viaţa activă”, proiect implementat în perioada 01.10.2010-31.03.2012 şi cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Cărţile, achiziționate de la edituri de prestigiu din ţară şi din străinătate, acoperă domenii variate precum: literatură română şi străină, lingvistică, teorie şi critică literară, civilizaţie, mass-media şi comunicare, studii socio-umane şi biblioteconomie.

Aceste volume au intrat în fondul de carte al Bibliotecii Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu şi sunt disponibile tuturor membrilor comunităţii academice din Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus