Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Bottesch s-a interesat de soarta sinistratilor din Copsa Mica

Primarul orașului Copșa Mică, Daniel Tudor Mihalache, și președintele CJ Sibiu, Martin Bottesch, s-au întâlnit astăzi pentru a discuta despre situația sinistraților afectați de alunecările de teren de pe străzile Dealului și Plopilor. Interesul CJ Sibiu rezultă din faptul că fondurile pentru reamenajarea unui bloc în care să fie mutate familiile afectate de alunecările de teren sunt asigurate, în parte, din bugetul județean.
Lui Bottesch i-a fost prezentat și adăpostul de noapte temporar, amenajat pentru sinistrați în cadrul liceului din oraș, ”Nicolae Teclu”. Pentru cei care refuză să se mute în blocul reamenajat din cartierul 1 Decembrie, Primăria din Copșa Mică va oferi terenuri gratuite. ”Domnul Bottesch a fost informat şi despre stadiul proiectului Primăriei de a parcela şi întabula 31 loturi de casă în cartierul Târnăvioara 13 din aceste loturi de casă sunt destinate sinistraţilor care doresc sa-şi reconstruiască locuinţe noi, iar restul tinerilor până în 35 de ani sau altor cetăţeni care doresc să îşi intemeieze un nou cămin”, arată reprezentanții administrației din Copșa Mică.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus