Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Eugen Pirvulescu: "Paul a avut o comotie, dar situatia este stabila. Felicit brigada de arbitrii pentru prestatie"

Președintele Pandurilor Tg. Jiu, Eugen Pîrvulescu, nu s-a supărat pe centralul Deaconu pentru faptul că nu l-a lăsat să intre pe teren, în momentul în care fiul său, jucătorul Gazului, Paul Pîrvulescu, s-a accidentat.

Pîrvulescu senior a ținut să felicite echipa din Mediaș, „care a venit să joace”. Mai mult, Eugen Pîrvulescu i-a felicitat și pe arbitrii pentru prestația de la meciul din această seară. „Eram conștienți că ne așteaptă o partidă dificilă. Mă repet, Gaz Metan este o echipă valoroasă, cu jucători de valoare, o echipă care a făcut cinste fotbalului rămânesc în cupele europene. Ne-a fost frică de această partidă, a fost și acea salvare pe teren, și cred că și nivelul a scăzut. Cred că tot jocul a fost echilibrat, dar noi suntem bucuroși că am reușit să obținem cele trei puncte. Referitor la accidentarea lui Paul, da, sunt momente grele, dar acesta este fotbalul. Am înțeles de la medicul care l-a transportat la spital că situația este stabilă, deși a fost vorba despre o comoție, și că nu e nimic grav. N-am reușit să vorbesc cu Paul după accidentare, nu puteam să intru în teren, am vrut sp intru în teren, dar nu era regulamentar. Încă n-am reușit, de abia aștept să mă duc acum la spital. Conform regulamentului nu aveam voie să intru în suprafața de joc. Nu sunt supărat pe arbitru, chiar felicit întreaga brigadă pentru prestația din partida de astăzi. Felicit și echipa Gaz Metan, care a venit să joace, ne bucurăm că am obținut noi cele trei puncte”, a declarat Eugen Pîrvulescu, în urmă cu câteva minute, în direct la Fanatik Show, pe Digi Sport.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus