Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
16°C

Cristi Pustai: "Prevesteam revenirea echipei noastre pe un drum bun"

La finalul partidei dintre Gaz Metan și Sportul Studențesc, câștigată de găzari cu 3-1, antrenorul medieșenilor, Cristi Pustai, a spus că echipa sa se află pe un drum bun.

Pustai s-a arătat îngrijorat de accidentările jucătorilor săi, de absențele acestora și de eventualele suspendări pentru cumul de cartonașe galbene. „Știam că ne așteaptă un joc foarte greu, cu o echipă care venea după trei rezultate bune: acel 0-0 cu Steaua, 2-2 la Astra și 1-1 cu Tg. Mureș - rezultate care puteau fi foarte ușor în favoarea lor. Este o echipă frumoasă a campionatului, o echipă care joacă deschis, imprevizibilă și de aceea am vrut ca jucătorii să fie foarte concentrați, să ia jocul în serios. Le-am spus că este poate cel mai greu joc de până acum, și s-a și dovedit un joc foarte greu. Acum că diferența este de două goluri, și rezultatul este mulțumitor, însă am avut perioade în care am făcut greșeli, în care oaspeții au avut posibilitatea să egaleze. Și noi ne puteam desprinde. Mă bucur pentru că prevesteam revenirea echipei noastre după cea de-a doua pauză competițională. Am avut un sezon foarte greu până acum, s-a văzut și la Tg. Jiu, de unde puteam aduce cel puțin un punct, că echipa este pe un drum bun. Urmează trei jocuri de foc. De fapt nu cred că mai există mici și echipe mari în campionatul nostru. Nu mai dexistă demult. Oricum, deplasare la Galați, acasă cu Vaslui, deplasare la Rapid… nu pot să zic că următoarele trei meciuri, cu Petrolul acasă, la Chiajna și cu Ceahlăul acasă, vor fi mai ușoare, dar… Ne mai așteaptă meciuri grele. Cumulând, noi practic avem deja 17 meciuri. E destul de greu. Am avut trei absențe destul de notabile pentru acest meci: Markovic, Pîrvulescu și Hoban. O să mai avem suspendați pentru că am primit cartonașe galbene și astăzi, într-un joc care nu cred că a fost deloc dur, dar asta este viața, mergem mai departe. De toți jucătorii din lot este nevoie”, a spus, la Digi Sport1, Cristi Pustai.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus