Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Basescu: Premierul e mandatat sa rezolve problema remanierii

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, la TVR, că rămâne de văzut ce se va întâmpla cu remanierea, menţionând că premierul se va pronunţa, fiind mandatat deja de partid să analizeze problema, şeful statului adăugând: "Să treacă Fondul". Întrebat la TVR dacă va avea loc o remaniere, Băsescu a răspuns: "Să treacă Fondul şi pe urmă mai discutăm", informează Mediafax.
Moderatorul a întrebat dacă o eventuală remaniere ar putea avea loc înainte sau după adoptarea bugetului, iar preşedintele a replicat: "Nu ştiu. Vom vedea. Premierul o să se pronunţe. E mandatat deja de partid să analizeze problema remanierii". Premierul declara, la începutul lunii octombrie, răspunzând unei întrebări, că Guvernul nu a făcut niciun demers instituţional privind o eventuală remaniere a Cabinetului.
Între numele de miniştri vehiculate în contextul remanierii se află cele ale lui Valeriu Tabără (Agricultură), Ion Ariton (Economie), Gheorghe Ialomiţianu (Finanţe), dar şi cel al lui Teodor Baconschi (Afaceri Externe).

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus