Sâmbătă,
18.09.2021
Innorat
Acum
15°C

Cioaba: Cer inchisoare cu executare pentru criminalii care omoara oameni pe trecerea de pietoni

Președintele Centrului Creștin al Romilor, Florin Cioabă cere însăprirea pedepselor pentru șoferii care fac accidente pe trecerile de pietoni. Cioabă strânge semnături pentru a propune modificarea legislației, astfel încât șoferii vinovați de astfel de accidente să fie condamnați la închisoare cu executare, nu cu suspendare, așa cum se întâmplă de regulă acum. ”Trecerea de pietoni este un loc sigur, unde poți fi omorât de orice nebun. În ultima vreme, am văzut că omori oamenii și mergi precum câinii. Nici nu se mai opresc să vadă dacă omul ăla mai suflă. Cer ajutorul tututor oamenilor să încercăm să schimbăm această lege. Ori reușim să înăsprim legea, ori să cerem să se scoată de tot trecerile de pietoni, pentru că dacă treci strada pur și simplu te mai și uiți în stânga și dreapta. Acum, pe o trecere de pietoni, nu ai siguranța că reușești să ajungi pe trotuarul celălalt. Vine un nebun, te spulberă cu 120 de kilometri la oră și l râde rudelor în nas. Ia închisoare cu suspendare”, spune Cioabă.
Lucia Mihai Cioabă, mama lui Florin Cioabă, a decedat la 69 de ani în urma unui accident pe trecerea de pietoni, șoferul vinovat fiind condamnat la doi ani cu suspendare. ”Nenorocitul ăla nu a achitat nici măcar cheltuielile de înmormântare, mă judec cu el și acum. Îmi dâde în nas, pentru că legea e prea blândă”, a mai spus Florin CIoabă.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

jan

Acum 9 ani

cer executia in public a tuturor tiganilor!!!
Raspunde

? Si zice ca e predicator la baptisti!!!

Acum 9 ani

Cred ca doar pentru banii occidentalilor!Taganul tot tagan!
Raspunde

roman

Acum 9 ani

si eu cer inchisoare, nu doar amenzi, care oricum nu se achita, pt toate ciorile care nu au platit in viata lor un leu impozit sau facturi la utilitati, dar care ne rad in nas din \"mercedese\"!!!
Raspunde

tex

Acum 9 ani

bai boratulle de tigan ce esti!!! uita-te prima data la tine-n cort, maimuta ordinara! afara din tara tigani imputiti!...sau impuscati-va!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus