Sâmbătă,
04.02.2023
Ninsoare
Acum
-1°C

Brad Pitt, favorit la Oscar

Brad Pitt se prefigurează deja drept unul dintre principalii pretendenţi la Oscar. Recent starul a primit premiul pentru "Cel mai bun actor" din partea New York Film Critics Circle.

În 2011 actorul a apărut în două drame de succes "Moneyball" şi "The Tree of Life", primind foarte multe laude din partea criticilor.

Brad a câştigat premiul pentru "Cel mai bun actor" din partea New York Film Critics Circle pentru "The Tree of Life" dar şi pentru "Moneyball", în timp ce Meryl Streep a revendicat premiul pentru "Cea mai bună actriţă" pentru filmul "The Iron Lady". Jessica Chastain, partenera lui Pitt din "The Tree of Life", a fost onorată pentru munca sa cu premiul pentru "Cea mai bună actriţă în rol secundar" alături de Albert Brooks care a câştigat "Cel mai bun actor în rol secundar" pentru "Drive".

Sezonul premiilor este în plină acţiune, iar Brad Pitt ar putea să aibă o concurenţă serioasă pentru Oscar din partea lui George Clooney şi a actorul francez Jean Dujardin, dar spre deosebire de Clooney, care a luat în 2006 Oscarul pentru "Cel mai bun actor în rol secundar" cu filmul "Syriana", Pitt a mai fost nominalizat şi nu a câştigat.

Pe durata carierei sale, Brad Pitt a fost nominalizat de două ori pentru premiul Oscar. Prima dată în anul 1996 pentru filmul "Twelve Monkeys", iar a doua oară în 2009 pentru "The Curious Case of Benjamin Button".

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus