Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Brad Pitt, favorit la Oscar

Brad Pitt se prefigurează deja drept unul dintre principalii pretendenţi la Oscar. Recent starul a primit premiul pentru "Cel mai bun actor" din partea New York Film Critics Circle.

În 2011 actorul a apărut în două drame de succes "Moneyball" şi "The Tree of Life", primind foarte multe laude din partea criticilor.

Brad a câştigat premiul pentru "Cel mai bun actor" din partea New York Film Critics Circle pentru "The Tree of Life" dar şi pentru "Moneyball", în timp ce Meryl Streep a revendicat premiul pentru "Cea mai bună actriţă" pentru filmul "The Iron Lady". Jessica Chastain, partenera lui Pitt din "The Tree of Life", a fost onorată pentru munca sa cu premiul pentru "Cea mai bună actriţă în rol secundar" alături de Albert Brooks care a câştigat "Cel mai bun actor în rol secundar" pentru "Drive".

Sezonul premiilor este în plină acţiune, iar Brad Pitt ar putea să aibă o concurenţă serioasă pentru Oscar din partea lui George Clooney şi a actorul francez Jean Dujardin, dar spre deosebire de Clooney, care a luat în 2006 Oscarul pentru "Cel mai bun actor în rol secundar" cu filmul "Syriana", Pitt a mai fost nominalizat şi nu a câştigat.

Pe durata carierei sale, Brad Pitt a fost nominalizat de două ori pentru premiul Oscar. Prima dată în anul 1996 pentru filmul "Twelve Monkeys", iar a doua oară în 2009 pentru "The Curious Case of Benjamin Button".

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus