Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Ce-a patit soferul care s-a blocat in masina? Nimic

Șoferul care, la semafor, a sărit în mașina sa ridicată pentru că a parcat neregulamentar nu a primit nicio amendă pentru faptul că a blocat, astfel, preț de zeci de minute, autospeciala de ridicat mașini. Pentru că a înțeles că oricum va trebui să plătească, proprietarul autoturismului parcat pe locurile destinate persoanelor cu handicap din fața Parcului Astra a coborât, în cele din urmă, de bunăvoie din mașină. Cât timp el se afla înăuntru, potrivit prevederilor legale locale, mașina nu mai putea fi transportată.
”Pentru că a parcat pe un loc destinat persoanelor cu handicap, șoferului i-a fost aplicată o amendă contravențională de 50 de lei, minimul prevăzut în acest caz”, spune Mirela Gligore, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu. Pe lângă acești 50 de lei, șoferul autoturismului BMW a mai trebuit să plătească alți 500 de lei pentru a-și recupera mașina: 150 de lei taxa de ridicare, 150 de lei cea de transport și 200 de lei taxa de depozitare pentru o zi. Pentru faptul că a blocat traficul urcând la semafor (când autospeciala staționa) în propria mașină ridicată pe platformă, șoferul nu a mai primit nicio amendă.
Întâmplarea a avut loc la ieșirea din parcarea situată în fața hotelului Continental Forum, acum câteva zile.


Citește și Metode de blocat ridicarea mașinii: te strecori înăuntru | Video

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

9 comentarii

mihai

Acum 12 ani

\"...amendă contravențională de 50 de lei, minimul prevăzut în acest caz...\" De ce minim ? La ce bun un maxim daca nu se aplica ?
Raspunde

adi

Acum 12 ani

pai maxim o sa iti dea mie sau tie care avem masini ieftine, cum vroiei sa ii dea la sarmanu asta cu bmw la ce masina ieftina are se si taia daca ii dadea maxim amenda
Raspunde

sIbIaNuL

Acum 12 ani

DECI BINE DE STIUT! TUP in masina daca vi s-a ridicat masina CA VETI PLATI DOAR 50 de lei!!!
Raspunde

liu

Acum 12 ani

defapt platesti 1050 lei, trebuie sa aduni toate numerele de acolo
Raspunde

K.Samuel

Acum 12 ani

sIbIaNuL nu stie nici matematica, nici logica iar liu stie matematica dar nu a prins logica articolului.<br><br>Deci, omul a platit 50 de lei amenda pentru ca a parcat pe locul rezervat persoanelor cu handicap, adaugandu-se 500 de lei, taxa de ridicare auto, defalcata dupa cum este scris in articol. Totalul este de 550 de lei.<br><br>Ceea ce s-a vrut spune prin intermediul articolului, este ca ala sare in masina, blocheaza intersectia si nu a fost incadrat nicaieri ca sa primeasca inca o amenda, ceea ce este intr-adevar deranjant.
Raspunde

un sibian

Acum 12 ani

de ce nu i s-au taiat mainile cu toporu in Piata Mare? ar fi fost mai fain asa!!
Raspunde

Gicu

Acum 12 ani

Ia ghiciti ce i s-ar fi intamplat trogloditului daca facea figura asta in America?
Raspunde

Vasile

Acum 12 ani

ce depozitare??? de 200 de lei! ca masina nici nu a ajuns la Tursib!!!
Raspunde

mihai

Acum 12 ani

\"7. Gicu (IP 188.24.213.117) Ia ghiciti ce i s-ar fi intamplat trogloditului daca facea figura asta in America? (10:55:24)\" Despre care America vorbesti bade ? Aia de Nord, Centrala sau de Sud ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus