Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Ariton, prins la ”shopping”: 5.000 de euro dintr-un foc

Ministrul Economiei, Ion Ariton a fost surprins vineri de reporterii ZIUAnews la cumpărături, pe Calea Dorobanţi. Ariton a intrat la „Canali”, un magazin de lux pentru bărbaţi şi, totodată, unul dintre cele mai scumpe branduri din lume. ”Îmbrăcat cu pulover și jeanși, Ion Ariton a fost înconjurat de consilierii vestimentari, imediat după ce a intrat în magazin. Aceștia s-au grăbit să-i prezinte ministrului cât mai multe articole vestimentare, luându-i în acelaşi timp şi măsurile. Politicianul a stat mai bine de o oră înăuntru, timp în care a probat câteva costume. La final, ajutat de unul dintre vânzători, Ion Ariton a ieşit din magazin cu cel puţin două costume, printre care unul de la Cacharel, şi un alt articol vestimentar „ascuns” într-o sacoşă. Produse pe care a cheltuit cel puţin 5.000 de euro, în condiţiile în care un costum de la Canali, despre care se spune că nu se şifonează niciodată, costă între 1.500 şi peste 3.000 de euro”, scriu ziariștii de la ZIUANews.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

12 comentarii

x

Acum 12 ani

foarte bine...e ministru...rau, bun...bine ca poate...chestia cu \"canali\" ca si marca poate fi interpretat
Raspunde

jigodie

Acum 12 ani

acest ministru pe care unii-l protejeaza dar vai este un om slab
Raspunde

Ioan

Acum 12 ani

Deci se poate mai bine pana la urma, pentru el!
Raspunde

ten

Acum 12 ani

Cam 5 salarii intr-o ora? Din ce traieste in restul anului ?
Raspunde

@4

Acum 12 ani

din ce fura
Raspunde

gogaie

Acum 12 ani

asta are bani domle\'...........
Raspunde

Lae

Acum 12 ani

Scumpilor e o vorba de cind lumea: \" cine poate oase roade, cine nu ...\" ! Asadar, lasati va rog oamenii in pace ( atit voi pseido-ziaristii care va aberati sa abordati astfel de subiecte, cit si voi comentatorii etern ascunsi sub un pseudonim sau altul)! Restul e doar pierdere de vreme!
Raspunde

zexe

Acum 12 ani

Ia vedeti cat sparge la \"shopping\" in Viena Herr Johannis si sotia, dupa aceea mai vorbim!
Raspunde

exact, 8!

Acum 12 ani

acolo se cheltuie de fapt, aici sunt maruntisurile...
Raspunde

@8

Acum 12 ani

frustrat
Raspunde

noi

Acum 12 ani

un regatean imputit !!!
Raspunde

hi,hi

Acum 12 ani

i-ai supt ciorapii de stii ca e imputit?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus