Sâmbătă,
18.09.2021
Innorat
Acum
15°C

Ioan Marius Aron, procuror sef in cadrul Parchetului Tribunalului Sibiu, a pierdut alegerile pentru functia de membru al CSM

Ioan Marius Aron, procurorul şef al secţiei de urmărire penală din cadrul Parchetului Tribunalului Sibiu, a obţinut doar 111 voturi la alegerile pentru un post în cadrul Consiliului Superior al Magistraturii, desfăşurate ieri. Aron a candidat împotriva procurorul Bogdan Gabor, prim-procuror adjunct în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş – cel care a şi câştigal alegerile cu 204 voturi, şi Dragoş Voinescu, prim procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu – 133 voturi.

Conform „Proiectului privind principalele obiective de urmărit ca membru ales în cadrul Consiliului Superior al Magistraturii”, Ioan Marius Aron îşi propunea ca CSM să devină un „garant al independenţei Justiţiei”, o „unică instituţie care gestionează cariera magistraţilor” şi să-i confere acesteia „o prezenţă mai activă în spaţiul public, prin membrii săi cu certe abilităţi de comunicare, cât şi prin instituţia purtătorului de cuvânt”.

Rezultatele finale vor fi înaintate Senatului României, în data de 2 februarie. „Cel târziu la data de 2 februarie, lista cu rezultatele voturilor va fi înaintată Biroului Permanent al Senatului României pentru validare" se arată într-un comunicat de presă al instituţiei.

foto: juridice.ro

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Profesor

Acum 9 ani

Pacat. Este chiar un procuror serios si bine pregatit. Pentru Sibiu este un castig faptul ca nu pleaca.
Raspunde

politist

Acum 9 ani

serios pe naiba!dupa ce_i la sprit cu sefi ipj, executa la comanda politisti( vezi cazul bota_burlea) pt a infunda gura lor
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus