Marţi,
29.11.2022
Innorat
Acum
5°C

Muresenii, multumiti de testul cu Sibiul

CSU Sibiu a disputat aseară un meci de verificare cu BC Mureșul Târgu Mureș, meci câștigat de echipa vizitatoare cu scorul de 76-70. Sibienii au verificat mai multe sisteme de joc, încercând să îi găsească lui Cortney Scott locul potrivit în echipă iar mureșenii au încercat același lucru cu Miladin Pekovic. Noul jucător al mureșenilor este însă departe de a fi integrat în rotația echipei, evoluția sa fiind una slabă. „A fost un meci bun, am învins la Sibiu, ceea ce nu este puțin lucru, chiar dacă a fost doar un amical. Am făcut multe lucruri bune atât în apărare cât și în atac, dar am comis și multe erori, dar care sunt normale în această perioadă. Important este faptul că atmosfera în lot este deosebit de bună, destinsă. În ceea ce privește debutul noului jucător, Miladin Pekovic, aceasta își caută încă locul în echipă, astăzi a dorit foarte mult să impresioneze, poate de aceea a greșit mult. Eu sunt convins că va fi un jucător important, fiindcă potențial are”, a declarat Sreko Sekulovic, principalul mureșenilor, pentru totalbaschet.ro. Pentru CSU Sibiu nu a jucat deloc Devon Austin.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus