Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Politia elibereaza cazier si in Avrig

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu deschide şi în localitatea Avrig ghişeu de relaţii cu publicul pentru eliberarea certificatelor de cazier judiciar. Noul ghişeu va funcţiona în sediul Poliţiei Oraşului Avrig, începând cu data de 17 ianuarie.

Programul de funcţionare este zilnic, de luni până vineri, între orele 10,00 - 16,00.

„La acest ghişeu pot solicita cazier judiciar atât persoanele născute în judeţul Sibiu, cât şi cele care au stabilit domiciliul/reşedinţa în judeţul Sibiu. Cazierul judiciar se eliberează pe loc”, spun reprezentanţii IPJ Sibiu.

În vederea eliberării certificatului de cazier judiciar, persoanele fizice vor prezenta următoarele documente:

- cererea-tip, cu datele complete de stare civilă şi motivată;

- actul de identitate (cartea de identitate, buletinul de identitate, paşaport, cartea de identitate provizorie şi certificat de înregistrare a cetăţenilor U.E., carte de rezidenţă, carte de rezidenţă permanentă, permis de şedere temporară sau permanentă, aflate în termen de valabilitate);

- timbru fiscal în valoare de 2 lei;

- dovada plaţii taxei de eliberare a certificatului, în valoare de 10 lei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2854

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus