Joi,
18.08.2022
Ceata
Acum
17°C

Cioaba: E inadmisibil ca un om sarac sa nu primeasca ajutorul de somaj pe motiv ca are 25 de gaini

 

Președintele Centrului Creștin al Romilor, Florin Cioabă este revoltat față de condițiile guvernului puse pentru obținerea ajutoarelor sociale. Cioabă este de părere că noile condiții sunt pur și simplu ”draconice”. ”Este inadmisibil ca un om sărac să nu primească ajutorul de șomaj pe motiv că are un scuter vechi de 9 ani sau are în curte mai mult de 25 de găini care îl ajută cât de cât să supraviețuiască. Deasemenea, dacă o familie posedă 100 de grame de aur, rămas poate din moși strămoși, nu mai primește ajutorul social. Valoarea a 100 de grame de aur nu poate să asigure supraviețuirea unei familii mai mult de o lună de zile”, a declarat Cioabă.
Liderul Centrului Creștin al Romilor spune că cei mai afectați de această hotărâre vor fi romii, care în general au mulți copii și nu au nici un fel de venit.   ”Cerem executivului să reanalizeze acest proiect de hotărâre, și să îl conceapă în așa fel încât el să vină cu adevărat în sprijinul populației sărace din România. Deasemenea cerem analizarea cu atenție a fiecărei cereri de ajutor social, astfel încât să nu existe nici un fel de inechitate socială în acordarea acestor ajutoare”, a mai declarat Cioabă. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

Georg

Acum 10 ani

Nu stiu, puteti sa-mi spuneti expertilor care le stiti pe toate, daca declaratorul este cel din poza in prim-plan..costumul lui este cumva ARMANI?
Raspunde

TDL

Acum 10 ani

Stiu ca mai demult avea datorii enorme la apa rece (neplatite de vreo zece ani). Le-o fi platit intre timp? Sau poate era doar o vrajeala scrisa de presa?
Raspunde

@

Acum 10 ani

da in prim plan e Cioaba Florin :dupa cum stiu eu ajutorul de somaj e ceva si ajutorul social e altceva d-l Cioaba le cam incurca ;si eu sunt de acord celor care au salbe si inele de aur sa nu mai vorbim de masini scumpe ,vile cu turnulete sa nu primeasca ajutor social si nu au o zi lucrata din care sa reiese ca au platit CAS pt pensi etc..(nu sunt de acord cu guvernerea PDL dar acesta e un lucru bun)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus