Marţi,
30.11.2021
Parțial Noros
Acum
2°C

O noua videoconferinta la Prefectura, cu premierul Boc: iar se anunta temperaturi de pana la minus 20 de grade

Premierul Emil Boc, împreună cu miniştrii Anca Boagiu şi Traian Igaş au susţinut, în această dimineaţă, o videoconferinţă cu prefecţii şi membrii comitetelor judeţene pentru situaţii de urgenţă. De la Sibiu au fost prezenţi prefectul Horaţiu Răcuciu şi preşedintele Consiliului Judeţean, Martin Bottesch.

Au fost analizate evoluţia stării vremii şi măsurile impuse de instituirea Codului galben în România. Codul galben este prevăzut până duminică seara. Deosebit pentru această perioadă va fi ploaia în regiunile din sud.

“ANM va actualiza prognoza meteo duminică la prânz. Deocamdată sunt anunţate ninsori, începând de duminică noaptea, şi scăderea temperaturilor, până la -20 grd, C, începând de luni”, se arată în comunicatul de presă remis de Instituţia Prefectului Sibiu.

În mesajul său către prefecţi, premierul Emil Boc a cerut până miercuri, 8 februarie, „vigilenţă maximă” şi respectarea cu stricteţe a protocolului semnat de MAI cu Ministerul Transporturilor, privind colaborarea pentru orice situaţie care impune închiderea şi deschiderea drumurilor judeţene, în funcţie de starea drumurilor naţionale. „Doresc colaborare nu haiducie rutieră”, a ţinut să precizeze primul ministru.

În ce priveşte judeţul Sibiu, prefectul Horaţiu Răcuciu, a menţionat deschiderea DN7, după avalanşa din noaptea trecută, în rest situaţia fiind sub control, fără evenimente deosebite. Răcuciu sa a cerut membrilor CJSU continuarea eforturilor, fiecare în domeniul lui de activitate, în acelaşi ritm şi cu aceeaşi eficienţă.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

nevermind

Acum 9 ani

copypaste de pe comunicat. fff tare. u are great
Raspunde

totul pt front totul pt victorie

Acum 9 ani

dati o lopata lui teodorescu (purtator de vorbe)
Raspunde

jan valjan

Acum 9 ani

badea boc este un prost nu-l duce capul deloc sa -i ia pe ai lui sa se duca dracului
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus