Sâmbătă,
25.09.2021
Ploi Scurte
Acum
14°C

Ce le-a spus primarul Mediasului elevilor francezi din Rennes

În cursul zilei de ieri, primarul Mediaşului, Teodor Neamţu, s-a întâlnit cu un grup de elevi din oraşul francez Rennes.

Aceştia se află într-o strânsă colaborare cu Scoala Natională de Gaz, colaborare care datează încă de acum 7 ani. Astfel, în fiecare an, un grup de elevi ai liceului Jeanne D’Arc din Rennes, însoţiţi de cadrele lor didactice vizitează oraşul.

A devenit deja tradiţie ca în programul lor să fie inclusă şi o vizită la primăria municipiului Mediaş şi o întâlnire cu oficialităţile medieşene.

Primarul Teodor Neamţu i-a întâmpinat pe oaspeţii francezi, le-a urat bun venit şi le-a ţinut un scurt discurs despre istoria şi tradiţiile oraşului Mediaş.

„Suntem bucuroşi să-i întâmpinăm an de an pe tinerii noştri oaspeţi din Rennes şi personal nu pot decât să felicit conducerea şi cadrele didactice din cadrul Şcolii Naţionale de Gaz, care au reuşit să menţină colaborarea cu liceul Jeanne D’Arc din Rennes. Acest schimb de experienţă între elevi ai oraşului nostru şi elevi din străinatate e un lucru pozitiv pe care nu pot decât să-l încurajez.“ a declarat Teodor Neamţu.

Comentarii

2 comentarii

nusi

Acum 9 ani

cele mai sarace cuvinte de la un primar sarac dintrun burg asa frumos cu oameni sfatosi
Raspunde

Taietorul de lemne

Acum 9 ani

Cand te uiti in poza si vezi atata formalitate, te gandesti ca inca n-am scapat de metehnele comunismului. Ce distanta e intre primar si acesti tineri. :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus