Marţi,
07.02.2023
Ceata
Acum
-13°C

"Batrana milionara, caut nepoate mostenitoare" se joaca la "Radu Stanca"

„Bătrână milionară, caut nepoate moștenitoare / Millionenschwere Seniorin sucht Erben“ este o producție a Secției Germane și are la bază un text de Ken Ludwig.

Spectacolul spune povestea a doi actori, Leo Clark și Jack Gable, hotărâți să se dea drept nepoatele unei femei în vârstă, cu scopul de a obține o parte din banii acesteia.

Scenariul spectacolului este construit printr-un comic de situație spumos, care prezintă o suită hilară de complicații amoroase.

Din distribuție fac parte actorii Wolfgang Kandler, Natalie Sigg, Daniel Plier, Anca Cipariu, Franz Kattesch, Johanna Adam, Georg Potzolli și Ali Deac.

Spectacolul va avea loc miercuri, 15 februarie, de la ora 19:00, la Teatrul „Radu Stanca”. Prețul unui bilet este 10 lei, respectiv 5 lei cu reducere.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

2 comentarii

michael

Acum 10 ani

isuse ! cand am vazut doar titlul articolului , eram gata de o schimbare de sex ... !
Raspunde

@michael

Acum 10 ani

adica doreai sa devii baiat ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus