Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Tulpan, primul "Calator in lume"

Teodor Tulpan este primul invitat al Asociației pentru Înfrumusețarea Orașului Sibiu într-un nou proiect intitulat „Călător în lume”. Alpinistul sibian vine în faţa pasionaţilor de călătorii să îşi povestească întâmplările din timpul celor 16 ani de expediţii pe cele mai înalte vârfuri ale lumii. El va povesti prin imagini şi trăiri cum orice vis poate deveni realitate, chiar dacă pentru a-l realiza eşti nevoit să treci de multe obstacole. Călător în lume va fi organizat lunar, în prima zi de marți a fiecărei luni. „Întâlnirile au ca scop descoperirea de noi destinaţii de vacanţă şi culturi, la ele fiind aşteptaţi toţi pasionaţii de călătorii şi turism dar şi cei ce viseaza ca într-o zi să trăiască pe propria piele aventurile invitaţilor”, spun reprezentanții asociației.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

2 comentarii

Al.C

Acum 12 ani

Excelenta actiune - ofer cooperare pt.fundamentarea unui program durabil, atractiv si benefic potentialilor participanti -auditori.Unde se vor desfasura ?
Raspunde

TeaSpot Cafe

Acum 12 ani

Evenimentul se tine la TeaSpot Cafe (str. Tribunei 33), asa cum scrie in afis. Poate ne vedem marti si discutam.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus