Miercuri,
29.11.2023
Innorat
Acum
4°C

Apa-Canal a semnat contractul privind supervizarea lucrarilor la proiectul de 123 de milioane de euro

Astăzi a avut loc la Sibiu semnarea contractului de Asistenţă Tehnică pentru Servicii de Supervizare a Lucrărilor din cadrul proiectului  ”Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată în județele Sibiu și Brașov”.

Proiectul major de investiţii, derulat de SC Apă-Canal SA Sibiu în perioada 2011-2014 are o valoare totală este de 421.453.177 lei, din care asistenţa financiară acordată prin Fondul de Coeziune este de 322.483.325 lei, iar contribuţia SC Apă-Canal SA Sibiu însumează 42.061.029 lei, populaţia beneficiară depăşind 240.000 de locuitori.

Obiectivul general al contractului îl reprezintă furnizarea de asistenţă tehnică sub forma serviciilor de supervizare a 11 contracte de lucrări cu privire la îmbunătăţirea infrastructurii serviciilor de canalizare şi de alimentare cu apă potabilă pentru judeţele Sibiu şi Braşov.

Procedura de atribuire a contractului s-a realizat prin licitație publică deschisă, la care au participat 8 firme ofertante. Câștigătorul contractului de asistență tehnică pentru Servicii de Supervizare a Lucrărilor din cadrul Proiectului ”Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţele Sibiu şi Braşov” este  SC Louis Berger SRL Bucureşti. Valoarea contractului este de 10.802.190 lei  fără TVA , iar durata de desfășurare este de 49 luni.

”O să ne străduim să ne ridicăm la nivelul cerințelor. În România avem foarte multe proiecte similare. Suntem o companie stabilită în România de mai bine de 15 ani și facem parte dintr-un grup de consultanță destul de larg” a declarat astăzi  directorul general adjunct al firmei SC Louis Berger SRL Bucureşti , Călina Nistor.

”Programul este unul foarte mare iar timpul rămas pentru executare este foarte scurt și presupune o mobilizare foarte mare”, a declarat și directorul general al SC Apă-Canal SA Sibiu, Mircea Niculescu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus