Duminică,
27.11.2022
Innorat
Acum
3°C

De Ziua Mondiala a Apei, SC „APA CANAL” SA Sibiu pregateste pentru copii un concurs si un Centru educational

A devenit o tradiţie ca Ziua Mondială a Apei, marcată pe 22 martie, să fie sărbătorită, la Sibiu, prin acuarelă, poezie,compuneri şi ceramică.  
Ajuns în al partulea an al existenţei sale, Proiectul educaţional „Prietenii apei” derulat de „Apă Canal” SA Sibiu este un suport pentru pregătirea „generaţiei de mâine” privind comportamentul faţă de resursele de apă.
Începând cu 1 martie, copii cu vârste cuprinse între 4 şi 14 ani sunt invitaţi să realizeze lucrări privind rolul pe care apa îl are în viaţa de zi cu zi. Creaţiile pot fi sub formă de desen, pictură, poezie, compunere, sculptură sau realizări ceramice. Sunt acceptate şi lucrări colective.
Lucrările vor fi realizate şi transmise Biroului Relaţii Publice din cadrul SC”Apă Canal” SA Sibiu, str. Eschil nr. 6, până în data de 17 martie ac.
Jurizarea lucrărilor va fi asigurată de reprezentanţi ai „Apă Canal” şi Inspectoratului Şcolar Judeţean Sibiu.
Căştigătorii vor fi invitaţi să participe la festivitatea de premiere ce va avea loc pe 22 martie, la sediul „Apă Canal”, prilej cu care va fi inaugurat Centrul educaţional „Prietenii apei”, loc deschis tuturor celor ce doresc să înveţe despre utilizarea corectă şi raţională a apei.
Premiile constau în jocuri şi obiecte promoţionale oferite de „Apă Canal” Sibiu şi firma „Wilo România”.
Relaţii suplimentare pot fi obţinute de la Biroul Relaţii Publice, tel. 0269.22.00.20 sau prin e-mail relatiipublice@apacansb.ro


Director general,                                                                        Şef birou,
Ing. Mircea Niculescu                                                             Thomas Roth

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus