Vineri,
27.01.2023
Ceata
Acum
-1°C

Au pierdut dupa un meci foarte echilibrat. CSM Sibiu – CSM Bucuresti: 1-3

Echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Sibiu a pierdut, astăzi, pe teren propriu, partida din etapa a XXI-a a Diviziei A1, jucată în compania formației CSM București, scor final 1-3 la seturi.

În ciuda prestației bune a voleibalistelor antrenate de Branko Gajic, CSM Sibiu a pierdut, în fața propriilor fani, penultimul meci al returului Diviziei A1 de volei. Primul set a fost de departe și cel mai echilibrat al meciului. Sibiencele au început foarte bine și, la un moment dat, conduceau cu 5-2. Diferența s-a micșorat însă, iar bucureștencele au ajuns să egaleze la opt. Din acel moment, echipele au mers cap la cap, realizând nouă rezultate de egalitate – la punctele 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 și 17. Când toată lumea se aștepta ca sibiencele să egaleze la 18, bucureștencele au găsit o finalizare aproape de tușă și scorul devenea 19-17 pentru acestea. Pe final, sibiencele au mai reușit încă o dată să egaleze, la 21, dar la încheierea setului au cedat cu 25-23.

Setul doi: Sibiul începe senzațional, Bucureștiul câștigă pe final

Începutul setului doi a fost favorabil voleibalistelor din oraș, acestea reușind să ducă scorul la 4-0, după primele patru serve. Bucureștencele au început, atunci, lupta de urmărire și, pas cu pas, reduceau din diferență. CSM București a izbutit să egaleze la 12 și, mai mult, să conducă la o diferență de patru puncte, 12-16. Sibiencele s-au apropiat la doar un punct(20-21), tocmai când setul doi se îndrepta spre final, însă ultimele mingi au fost gestionate perfect de CSM București, care învingea cu 21-25.

Setul trei – setul Sibiului

În setul trei, sibiencele s-au impus cu 25-20, după ce au fost egalele bucureștencelor în șapte rânduri – la punctele 1, 2, 3, 4, 5, 7 și 8. Cea mai mare diferență de scor s-a contabilizat la 15-9, după ce CSM Sibiu a punctat de șase ori consecutiv.

Setul patru: început bun, final trist

Ultimul set al meciului de astăzi a început foarte bine pentru sportivele din oraș, acestea reușind să conducă cu 6-2, 8-4 și 9-6. Bucureștencele au egalat la 11, după care au continuat să puncteze, iar scorul devenea 16-20. Finalul a avut parte și de momente mai puțin plăcute, în care cei puțin peste 30 de fani ai CSM Sibiu protestau la adresa deciziilor arbitrilor, folosind lozinci de genul „hoții, hoții” sau „rușine, rușine să vă fie!”. Setul final s-a terminat cu victoria bucureștencelor, scor 17-25.

Ultimul meci al echipei CSM Sibiu în campionat este programat pentru sâmbătă, zece martie. Atunci, sibiencele vor juca pe terenul echipei CSV 2004 Tomis Constanța, ocupanta locului secund.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 325

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus