Miercuri,
30.11.2022
Cer Senin
Acum
5°C

Un primar, o emisiune. La nesfarsit

Imaginea de sine, cu emisiune la TV se ține, pare a fi dictonul promovat în cadrul Primăriei orașului Avrig, mai ales acum, în an electoral. Clădirea din centrul orașului adăpostește în holul de la intrare și o plasmă pe care rulează, la nesfârșit, una și aceeași emisiune: una difuzată de Antena1 Sibiu, în care invitat a fost nimeni altul decât primarul orașului Avrig, Arnold Klingeis. Cadrele cu prim-planul primarului se succed relativ des, îndeajuns încât să atragă atenția unora dintre avrigenii cu treabă pe la primărie. ”Căci m-a și întrebat, mai zilele trecute, un localnic: da' la televizorul din hol, nu mai schimbați programul?”, a povestit un ales local în ultima ședință a Consiliului local din Avrig de luna trecută.
Pentru reamintire, în emisiunile de la Antena 1 Arnold Klingeis s-a remarcat cu apologia adusă necesității utilizării Audi-ului său model A8, trecut prin contract de comodat ”în grija” administrației locale și folosința primarului. Situație care a stârnit multe controverse, având în vedere că într-un singur an, pentru această mașină au fost decontate 4,5 tone de carburant. Despre ce vorbește, însă, Arnold Klingeis în emisiunea proiectată în holul Primăriei Avrig nu se știe. Căci sonorul e oprit.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 234

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

adn

Acum 10 ani

il rog pe domn primar ca pe acel ecran sa apara realizarile din mandatul sau..nu de alta dar is prea multe si nu cred ca ii ajunge campania electorala pentru a le enumera...in 20 sec termina \'\'lauda\'\'..
Raspunde

lol

Acum 10 ani

Nu conteaza ca esti retardat, fara scoala sau aurolaca, daca esti sas, romanii te voteaza! Asa si cu nulitatea asta.
Raspunde

lala

Acum 10 ani

se lauda cu ce a facut :o emisiune intr-un mandat
Raspunde

ceci

Acum 10 ani

De-a dreptul trist si penibil!
Raspunde

me

Acum 10 ani

penibil rau tare si nu ma mira ,probabil e singura realizare
Raspunde

lola

Acum 10 ani

o fi sau nu singura lui realizare, o fi penibil sau nu dar cu siguranta e disperat ca nu va mai castiga daca a recurs la o asemenea forma de promovare(disperanta de altfel)
Raspunde

Stan Patitul

Acum 10 ani

Asa sa pateasca toti cei ca noi care au crezut ca daca au primar sas au si succesul garantat. Adevarat vorba aia batraneasca :”Cine n-ar sas sa-si faca cruci … cu ambele maini” … ca sasul daca nu-i “plecat de-acasa”nu-i sas …
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus