Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Noii prorectori ai ULBS, intre entuziasm si retinere

Claudiu Kifor (foto) de la Departamentul de Cercetare Științifică, Livia Puia Ilie de la Facultatea de Științe Economice, Mioara Boncuț de la Facultatea de Științe și Ioan Marian Țiplic de la Facultatea de Științe Socio-Umane sunt propunerile pentru cele patru funcții de prorectori ai ULBS, după alegerea lui Ioan Bondrea în funcția de rector.

Conform regulamentului de desemnare a prorectorilor, cu toții așteaptă cu nerăbdare ședința de Senat a ULBS de lunea viitoare. Până atunci, părerile sunt ușor împărțite.

”Obiectivele mele sunt, printre altele, dezvoltarea activității de cercetare științifică la nivelul Universității, dar și identificarea zonelor de cercetare unde putem performa și unde putem deveni competitivi la nivel național și internațional. Avem o situație bună, ne dorim să îmbunătățim vizibilitatea Universității”, spune Claudiu Kifor. Printre planurile acestuia în calitate de prorector intră și reorganizarea școlilor de doctorat. ”A fost propunerea domnul rector de a face parte din această echipă, propunere care mă onorează. Îi cunosc și pe ceilalți membri ai echipei și am încredere în suflul proaspăt pe care îl poate aduce”, mai spune Kifor.

De partea cealată, Ioan Marian Țiplic este mult mai rezervat. ”Vă voi spune ce părere am despre această numire doar luni, după ora 12:00. Până atunci, nu vreau să comentez prea mult”, a spus Țipilic.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

10 comentarii

hi,hi

Acum 12 ani

Protectori ai ULBS in loc de prorectori? Na, ca din prostie ati nimerit-o, la cata mafie este in ULB!
Raspunde

Protector Maximus

Acum 12 ani

”Noii proTECTORI ai ULBS” sau noii proRECTORI ?!!! Vai capu\' si mama lor de coRECTORI !
Raspunde

V D V

Acum 12 ani

ECHIPA ECHILIBRATA BINE GANDITA /// ,POSIBIL SI LA DECANI SA FIE LA FEL?
Raspunde

qwerty

Acum 12 ani

Vedeti ca e Tiplic, nu Tipilic...
Raspunde

Eu

Acum 12 ani

Tiplic sau Tipilic... tot dracu ala... E un zero barat... O facultate de 18 oameni, da primul prorector (adica pe tiplic) al ULB??? MARE schimbare....
Raspunde

dorin

Acum 12 ani

Boncut? nasol...
Raspunde

lg.

Acum 12 ani

Ii felicit pe tuspatru. Oameni potriviti la locul potrivit. Succes in dezideratele comune si propuse !
Raspunde

ultima ora ULBS

Acum 12 ani

DIN AGENDA NOULUI RECTOR : LA FACULTATEA DE MEDICINA NOUL DECAN CONF.DR SILVIU MORAR 100% LA FAC.DE INGINERIE NOUL DECAN PROF.DR ING ECONOMIST TITU MIHAI 100% REVIN
Raspunde

@ultima ora

Acum 12 ani

Asta chiar ar fi ultima ora (de viata pentru ULBS)! Nu pot sa cred ca noul rector este chiar atat da orb, batut in cap, sau cum creti sa-i mai ziceti ! Specialistul in ”chirurgie rece” deabia a intrat in senat cu 299 de voturi, iar despre profdringec Titu, ce sa mai spunem: a avut vreo 2-3 voturi la consiliul facultatii (gurile rele spun ca nici macar el nu s-a votat...ha...ha), despre senat nici nu se pune in discutie. Stiintific vorbind, poata primul ar avea ceva de spus, dar al doilea este u zero barat in totalitate ! Oameni buni, nu mai puneti botul la aberatii din astea. Nu cred ca cei doi au sanse mai mari de 1 la 10^8 sa intre in calcule pentru vreun post de conducere la nivel de decanate.
Raspunde

magog

Acum 12 ani

pt Eu facultatea aceea de 18 oameni este in primele trei din Romania pe cand facultatiile alea cu mii de oameni se zbat in penibilul si jena ultimilor locuri.....calitatea este intotdeauna inaintea calitatii
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus