Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Detonarile pe Transfagarasan continua si maine

Operaţiunile de detonări de stânci şi degajarea Transfăgărășanului în urma căderilor de pietre, au fost efectuate, astăzi, începând cu orele amiezii.

”Au fost executate detonări de stânci aflate în pericol de cădere, în prezent fiind pregătite alte detonări, pe aliniamentul părţii carosabile. Circulaţia fost asigurată, cu sprijinul poliţiştilor, în regim intermitent, în funcţie de operaţiunile pirotehnice.Astăzi, lucrările vor continua, în acelaşi regim de intermitenţă, până la căderea serii, apoi circulaţia va fi posibilă pe un singur sens. Mâine dimineaţă, lucrările de detonări şi de degajare a DN7C vor fi reluate”, anunță Dorin Teodorescu, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Activitatea de degajare a Transfăgărăşanului este executată de o echipă complexă, formată din specialişti din cadrul Unităţii de intervenţii pirotehnice, de la Ciolpani, IJSU, Salvamont, Electrica şi Secţia Drumuri naţionale din Sibiu, cu sprijinul IPJ Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Georg

Acum 11 ani

Si cine repara SOSEAUA distrusa dupa explozii? sau dati drumul la circulatie imediat? Daca se prabuseste tot in prapastia de alturi?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus