Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Cursuri gratuite de limba germana, finantate de oamenii de afaceri nemti

Facultatea de Litere și Arte a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu oferă elevilor de liceu din clasele a X-a și a XI-a interesați de învățarea limbii germane un curs gratuit la nivel de bază, care va începe în data de 5 mai 2012.

Înscrierile au loc în zilele de 2 și 3 mai 2012, între orele 13:00 și 16:00 la Decanatul Facultății (b-dul Victoriei 5-7, parter), pe baza carnetului de elev, prioritate având elevii cu notă minim 8 la prima limbă străină studiată.

Cursul este finanțat de Clubul Economic German Transilvania.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 305

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

9 comentarii

Ja, Ja

Acum 11 ani

Mergeti sa invatati germana , ca traiti intr-o colonie nemteasca si musai sa le vorbiti stapanilor pe limba lor!
Raspunde

Georg

Acum 11 ani

Copy-Paste: 1. Ja, Ja (IP 188.24.215.235) Mergeti sa invatati germana , ca traiti intr-o colonie nemteasca si musai sa le vorbiti stapanilor pe limba lor! (19:34:18)-_____________________________________dar se pare ca antevorbitorului i s-ar potrivi dupa MENTALITATEA ISTORICA INOCULATA... inlocuiesc in Copy-Paste numai LIMBA: ____________1. Ja, Ja (IP 188.24.215.235) Mergeti sa invatati RUSA , ca traiti intr-o colonie SOVIETICA si musai sa le vorbiti stapanilor pe limba lor! (19:34:18)
Raspunde

Georg

Acum 11 ani

Daca omul nu pricepe de frica, atunci trebuie incercat cu binisorul. De exemplu, i se promite ceva in schimbul invatarii limbii germane. Uite , daca vii la lectiile de germana, iti promit ca iti sug pul...a de cate ori vrei tu.
Raspunde

@ Georg

Acum 11 ani

Mai Georg, tu atotstiutorul, nu exista limba sovietica. Este ca si cum ai spune limba europeana, deoarece URSS a fost compusa din mai multe tari, fiecare cu limba ei. Concluzie: zical cu sasul daca nu este prost, nu-i sas, se confirma.
Raspunde

Vasi

Acum 11 ani

Personal urasc limba,n-am s-o invat niciodata,n-am sa calc in germania in viata asta(am peste 50 mil. de motive,cu directie expresa spre 6 mil.de motive)....il voi vota pe Johannis cat traiesc,insa si nu am nimic impotriva celor care nu gandesc ca mine,insa POLITRUCII nu dorm,gandesc cu juma de creier si rastalmacesc dupa IQ-ul personal tot ce vad sau aud,MAI LUATI O PAUZA;JAVRELOR,de vreo 300 de ani de preferat.....ce limba ati prefera ba sa invete lumea?.....scuze stiu,LIMBA DE LEMN
Raspunde

@Vasi,

Acum 11 ani

subgenialul de la nr. 1 nici macar nu poate fi numit politruc, e un biet retardat mioritic.
Raspunde

pt. 6

Acum 11 ani

Vezi ca la voi in Cisnadie se cordeau neamurile intre ele , la sasi, de ieseau copiii cretini, asa ca ciocu\' mic!
Raspunde

pt. 5 (Vasi)

Acum 11 ani

Daca urasti limba germana, de ce o folosesti pe a ta ca sa-i lingi la*** pe sasi?
Raspunde

caligula

Acum 11 ani

de, cand vulpea nu ajunge la struguri spune ca sunt acri! Desi ce a spus Lenin \"invatati, invatati, invatati\" e cu atat mai actual cu cat migratia fortei de munca se va agrava iar ura si prostia nu sunt atuuri la aplicare.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus