Miercuri,
01.12.2021
Cer Senin
Acum
3°C

Maial de 1 mai la Medias

Primăria municipiului Mediaş prin Direcţia pentru Cultură Sport Turism şi Tineret organizează marţi, 1 mai, la Barajul Ighiş începând cu ora 12.00, cea de a-V-a ediţie a „Maialului“

Serbarea va fi deschisă de către ansamblul folcloric “Purtata” Mediaş care vor prezenta dansuri traditionale din zona noastră precum si cântece sustinute de solistele Diana Creţu si Jeni Banea.

De asemenea, medieşenii se vor putea bucura de concertele susţinute de artişti de renume precum Angela Rusu, Dinu Iancu Salajanu, Leontina Pop, Narcisa Luncan Simon ,Lorena Filipescu precum si alţi invitati surpriză .

Invitatii speciali ai evenimentului vor fi dansatorii si solistii ansamblului profesionist “Muresul” din Tg.Mures, care vor prezenta cântece si dansuri populare din mai multe zone ale ţării .

 „Îi invităm pe toţi medieşenii care iubesc cântecul, jocul şi voia bună să ni se alătură pentru a ne bucura împreună de „Maial“, de tradiţională noastră serbare câmpenească şi pentru a petrece câteva clipe de relaxare alături de artişti cunoscuţi pe plan local şi naţional.“ a declarat Teodor Neamţu, primarul municipiului Mediaş.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus