Joi,
19.05.2022
Acum
0°C

1 Mai la Sibiu: "Ponta va asigura climatul de pace sociala, in baza unui dialog social echilibrat" / FOTO-VIDEO

Vremurile când se adunau câteva zeci de pensionari în mitingul PSD de 1 Mai au apus. În pregătirea Guvernului Ponta, social-democrați sibieni au raportat un miting de peste 2000 de participanți care au mărșăluit pe Bulevardul Nicolae Bălcescu. Alături de social-democraţi au mai participat la miting membrii și simpatizanţii liberali și conservatori. „Am organizat acest miting pentru a solicita public, respectarea drepturilor salariaţilor si respectul faţă de munca acestora. Pacea socială este extrem de importantă pentru progresul României. Sunt convins că în viitor Guvernul Ponta va asigura și impune respectul faţă de toţi salariaţii din România și de asemenea va asigura climatul de pace socială, în baza unui dialog social echilibrat, care va concura la o democraţie reală pe piaţa muncii în folosul românilor”, a declarat președintele PSD Sibiu, Ioan Cindrea.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

27 comentarii

la sediul PDL

Acum 10 ani

Dupa ce ne-ati furat banii .../ V-ati ascuns ca sobolanii...
Raspunde

Ina

Acum 10 ani

Asteptarile sunt mari,nu astept minuni,dar ma bucur nespus ca nu-i mai vad pe ciumele portocalii sfidandu-ne si ranjindu-ne in fata.Nu uitati sa-i schimbati pe hotii de la deconcentrate care au facut ravagii in ultimi ani.
Raspunde

spectator

Acum 10 ani

Faina miscarea..... fanfara super ... o kestie OK
Raspunde

Ani

Acum 10 ani

jos slugoii amantele nepotii si nepoatele d-lor portocalii din deconcentrate ! Se stiu ei.....!Baieti de baieti si fete de fete !
Raspunde

Respect fata de salariati

Acum 10 ani

Cu actualul COD AL MUNCII, facut net in favoarea angajatorilor, este aproape imposibil sa creasca respectul fata de salariati. Sunt unii patroni care-si trateaza salariatii ca pe niste obiecte.
Raspunde

lola

Acum 10 ani

serios?? care dialog? acela prin fanfara si portavoce?chiar vreau sa vad ce va face ponta acum...a promis salari si pensii pe care daca le da acum le micsoreaza in 2013,chiar el a declarat asta...a inceput cu stangul, in loc sa isi faca guvernul el era in campanie pe la brasov...nu asa se conduce un guvern, nu il vad responsabil asa cum a promis ca va fi
Raspunde

Jos Ciuma Portocalie

Acum 10 ani

In aceste momente la mine pe strada curge lapte si miere in torente viguroase, in plus pe trotuarul meu se dau pensii de 500 lei pentru toata lumea doritoare si daca trec vis-a-vis iau si ajutor de insotitor la propria mea persoana. Jos BESESCU!
Raspunde

Ionel

Acum 10 ani

Am vazut cine era in frunte, cel care la ultima guvernare a PSD a permis vinderea judetului Sibiu catre membri de partid PSD, si cel care in doua mandate de parlamentar nu a facut absolut nimic pentru zona pe care o reprezinta
Raspunde

Catre contestatori

Acum 10 ani

Lui ionel de la nr. 8. Cred ca ti-au placut mai mult vanzarile facute de sasi catre grupuletul de urmasi ai fostei comunitati sasesti care au luat jumatate din Sibiu. Asa-i? Votati-i pe romani, lasati-i pe sasi. Sunt foarte sovini, dar isi ascund sentimentele cu abilitate.
Raspunde

ionel iar ai baut

Acum 10 ani

la sediu PLD ?
Raspunde

Ionel

Acum 10 ani

Sunt de acord cu tine vizavi de ceea ce au luat sasi, fie ca au avut druptul sa il ia sau nu, dar in momentul cand PDL au vrut sa faca ceva in acest sens PSD si PNL s-au opus, de ce?
Raspunde

Ionel

Acum 10 ani

In ultimul mandat al PSD, cel putin acolo de unde sunt eu s-au vandut catre membri PSD (cei de varf) toate fermele agricole si de animale, terenuri, vii si asa mai departe, care binenteles dupa aceea au fost desfintate de tot si revandute
Raspunde

Ionel

Acum 10 ani

Iar vizavi de celalalt varf de lance al mitingului, Cazan, vreau sa spun ca a fost in ultimi 8 ani parlamentar, sa zicem ca in acesti ultimi 4 ani nu a putut face nimic pentru ca a fost in opozitie, dar in ceilalti 4 ani cand a fost la putere ce a facut. Va spun eu, la noi in zona nimic, chiar daca este reprezentantul nostru in parlament. Acum in ultimi 4 ani a facut ceva, ne-a pus bete in roate si a facut sesisari peste sesizari atunci cand am facut ceva in zona si si-a angajat fina la biroul parlamentar. Asta e ceea ce a facut Cazan.
Raspunde

Nietzsche

Acum 10 ani

@Ionel - Mircea Cazan este la primul mandat de parlamentar
Raspunde

Roman

Acum 10 ani

Se spune ca schimbarea sefului e bucuria prostului dar sa-ti doresti cu atata ardoare sa schimbi ceva care chiar cu riscurile pierderi procentelor electorale a facut ceva ln aceasta tara ln ultimi 22 de ani , eu unul nu lntaleg asta la voi la romani . Ma uit din afara si se vorbeste bine de tara voastra si voi de acolo spuneti ca se merge ln directie gresita ceva e putred la mijloacele de informare pe care le aveti ln Romania .
Raspunde

marinusss

Acum 10 ani

referitor de marsul desfasurat...pesedistilor sunteti de toata miunea....rusine...
Raspunde

marinusss

Acum 10 ani

D-l Ponta acum sa dea dovada ce poate el sa faca... are sansa de a demonstra romanilor
Raspunde

Imagini

Acum 10 ani

Oricum e amuzant sa vezi liberali marsaluind pe muzica de fanfara cu tenta nostalgica!
Raspunde

Balanta S.A.

Acum 10 ani

L-am văzut mărșăluind printre acești neocomuniști și pe numitul Sofrone Constantin, un oportunist politic(din 1983 până în prezent a fost membru activ în 3 partide politice), aciuit la Balanța Sibiu tocmai din îndepărtata Bucovină și supranumit lingăul-șef al lui Eftimie Costeiu.
Raspunde

Jaco

Acum 10 ani

2000 de oameni??? Hm, i-am numarat eu acum, la final, is fix 312!
Raspunde

Ionel

Acum 10 ani

Pt. Nietzsche. Imi cer scuye atunci, in ceilalti 4 ani a fost la Radiocom, unde avea salariu de sute de milioane si unde si-a angajat si nepoata
Raspunde

Marin

Acum 10 ani

sunt foarte dezamagit de aceste schimbari. 2 pai inainte 10 inapoi, asta ar trebui sa fie imnul Romaniei si spun asta cu durere in suflet. din pacate putini au destula minte sa inteleaga repercursiunile unei conduceri populiste in momentul de fata. Tara lu\' papura Voda!
Raspunde

maria

Acum 10 ani

o sa vedem la anul pe timpul acesta cum se mai bucura nostalgi comunisti care sunt de aceias varsta cu actualul guvern in frunte cu vesnicul si nemuritor iliescu guvern de pensionarii sa-i vad atunci pe pensionari urland a paguba caci nu mai primesc nici ce au primit pana acum sa ne intorcem cu 20 de ani in urma numai in romania e posibil sincer nu simpatizez nici un partid dar ma asteptam la un nou guvern tanar cu forta nu bunici si bunicute cumetri si asociati familiare deci concluzie USL=PLD
Raspunde

multumescu

Acum 10 ani

am avut ieri o zi destul de proasta, dar de azi incolo cand o sa fiu nervos sau trist, o sa ma uit la filmarea asta de la 1:16 la 1:40. mor de ras, nu mai pot, zici ca-i corul de virgine disperate!!!!!!!
Raspunde

Pt Ionel

Acum 10 ani

Lasa-i pe uslisti,vezi ce-au facut hotii de pdlisti in ultimii ani si ce hoti au inca in functii la deconcentrate.Ex,Bara Ioan Bucur OPC,Tichindelean Serban DSV.Jos cu ei,ne-au jegmanit destul.
Raspunde

@Roman

Acum 10 ani

Ai ramas in afara puterii, fraiere,pe tine trebuia sa te trimita Basescu la munca in strainatate,nu pe doctori.Vad ca nu ai curajul sa te dai javra ordinara,oricum te tradeaza IP.
Raspunde

Olga

Acum 10 ani

Prin miting si rascoale se manifesta ciuma USL-ista? Asta e \"pacea\" despre care vorbeste abramburitul de Cindrea? :)))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus