Duminică,
04.12.2022
Innorat
Acum
3°C

Johannis dupa vot: Am votat pentru un Sibiu prosper

Primarul Klaus Johannis a declarat duminică, la ieşirea de la urne, că speră într-o victorie atât a sa, cât şi a formaţiunii pe care o reprezintă. ”Astăzi, este foarte simplu. Am votat pentru un Sibiu prosper. Şi, foarte concret, cred că este evident pentru cine am votat sau pentru ce am votat. Sper să fie pentru Forumul German şi pentru mine o reuşită. Mai multe vom ştii diseară, dar eu cred că lumea merge la vot şi asta este bine. Prezenţa la vot este foarte importantă. O prezenţă masivă la vot ne dă garanţia că rezultatul votului chiar reprezintă voinţa sibienilor”, a declarat johannis, citat de Agerpres.

Contracandidatul său de la USL, Dragoş Mihai Marinca Floarea, a afirmat, după ce a ieşit de la urne, că a votat pentru ”dialog”, dar că nu ştie dacă va prinde un loc de consilier local, în condiţiile în care candidează atât pentru funcţia de primar al municipiului, precum şi pe prima poziţie din Consiliul local. ”Am votat pentru dialog la toate nivelurile sociale, am votat pentru ca generaţia noastră să nu mai fie una de sacrificiu, pentru copiii noştri, pentru părinţii noştri, pentru toţi sibienii”, a spus Marinca Floarea.
Întrebat ce şanse are să ajungă măcar consilier municipal, el a precizat că, după câte a învăţat în trei luni de politică, ”nimic nu e sigur!.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

Gabi

Acum 10 ani

Pentru cine a scris acest articol.... nu prea cunosate limba romana. \"Mai multe vom ştii diseară\". Cu exceptia conjunctivului unde se foloseste cu doi de \"i\": sa fii sa stii, in rest se scrie cu UN SINGUR \"i\".
Raspunde

@ Gabi

Acum 10 ani

Da,da,da.Deseara vei afla Adevarul
Raspunde

Marinică Floricică

Acum 10 ani

Dacă ajunge Marinică Floarea în Consiliul local al Sibiului, eu plec din orașul ăsta. Motive sunt destule așa că nu am să le scriu aici pentru că le știți și voi.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus