Vineri,
18.06.2021
Parțial Noros
Acum
18°C

Sibiu Rally Team: "Daca terminam raliul, suntem pe locul intai!"

Dan Magoș și Dragoș Ghigolea vor reprezenta, anul acesta, Sibiu Rally Team în cadrul Raliul Sibiului.

Cei doi sibieni vor face pentru prima dată echipă, Dan Magoș(foto dreapta) va fi pilot, iar Dragoș Ghigolea îi va sta în dreapta, în calitate de copilot. Sibiu Rally Team este singura echipă înscrisă la clasa 12, astfel că sibienii trebuie să termine cu bine cursa pentru a se clasa pe locul întâi. „Inițial am gândit proiectul pentru a ne prezenta cu două mașini la start. Din păcate, problemele financiare ne-au oprit să facem acest lucru. Am primit finanțare, considerăm noi bună, doar pentru un echipaj. Echipajul va fi format din Dan Magoș - pilot și prietenul și colegul meu, Dragoș Ghigolea, ca și copilot. Vom merge cu bătrâna noastră mașină, Citroen Xsara... dacă terminăm raliul, suntem pe locul întâi. Vă spun și de ce: la clasa noastră suntem singurii. Deci, condiția principală este să ajungem, sâmbătă seara, din nou în Piața Mare”, a declarat Dan Magoș, ieri, la prezentarea oficială a echipei sibiene.

Maşină condusă de cei doi este una de 2L - „baza Citroenului Xsara, care a concurat la Campionatul Mondial de Raliul. Doar caroseria este asemanatoare cu cea din campionat, are 180 de cp, iar cutia de viteza este prevăzută cu claboţi”, a subliniat Magoș.

Andreas Mikkelsen este din altă lume

Magoș a fost surprins de calitățile campionului en-titre din IRC, Andreas Mikkelsen, la sesiunea de teste din Sibiu. „Omul este din altă lume. Acelea sunt, de fapt, cursele pe care ar trebui să le facem. Ce facem noi ține mai mult de hobby, de a ne descărca adrenalina nu pe șosea, ci într-un cadru organizat”, a mai spus Magoș, care i-a sfătuit pe pasionații de raliu din Sibiu să își găsească din timp locuri pentru a vedea Raliul.

Pe mașina sibienilor este afișat numărul 72 - numărul de licență al echipei, dar numărul cu care vor cei de la Rally Team vor concura la Raliul Sibiului România va fi 59. 

Comentarii

1 comentarii

Puiu B.

Acum 8 ani

La primul meu concurs, de trotinete, am luat locul 2 din 3 concurenti! Dan Magos e mai istet, concureaza doar cu el insusi...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus