Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Carabulea nu mai vrea intreruperea pedepsei cu inchisoarea

Recursul inițiat de condamnatul Ilie Carabulea împotriva deciziei Curții de Apel Alba Iulia, care i-a respins cererea de întrerupere a executării pedepsei pe o perioadă de trei luni, nu s-a mai judecat. Programat la judecată în această lună la Înalta Curte de Casație și Justiție, dosarul a fost retras de pe masa judecătorilor, care ”au luat act de retragerea recursului declarat de condamnatul Carabulea Ilie”, informează site-ul instanței de judecată. ”Obligă recurentul condamnat la plata sumei de 200 lei cheltuieli judiciare către stat, din care suma de 100 lei, reprezentând onorariul cuvenit apărătorului desemnat din oficiu, se va avansa din fondul Ministerului Justiției”, mai arată sursa citată.
În mai anul acesta, la nici o lună de la încarcerare, Ilie Carabulea a cerut să fie lăsat în afara penitenciarului de la Aiud pe o perioadă de trei luni. Magnatul sibian motiva cererea sa prin faptul că nu a apucat să își pregătească afacerile pentru o lipsă mai îndelungată și prin faptul că trebuie să aibă grijă de fii săi. Curtea de Apel Alba i-a respins, însă cererea.
Potrivit reprezentanților lui Ilie Carabulea în instanță, acesta ar putea fi eliberat din penitenciar în jurul lunii octombrie 2012. În aprilie, anul acesta magnatul a fost condamnat la 18 luni de închisoare cu executare pentru cumpărare de trafic de influență și dare de mită.

Citește și Carabulea se teme de faliment

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

joseph

Acum 11 ani

He, he, pai de ICCJ fug smecherii acum ca dracu de tamaie, vezi si cazul voiculescu care a renuntat la calitatea de parlamentar doar pentru a nu fi judecat de ICCJ.
Raspunde

anonimus

Acum 11 ani

dar gasca voastra portocalie VIDEANU BERCEANU BLAGA BOC UDREA etc nu se tem de iccj au devenit super bogati si neau bagat datori 4 generati de acum incolo ati pus TARA pe BUTUCI
Raspunde

mihai

Acum 11 ani

cred ca numele adevarat al iui anonimus este de fapt anusnimus.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus