Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Klaus Johannis si Raluca Turcan deschid noul sezon "Raluca & Razvan"

 

Primarul Sibiului, Klaus Johannis și deputatul de Sibiu Raluca Turcan sunt invitații primei ediții a emisiunii "Raluca & Răzvan"  de la Eveniment Tv. "Revenim după vacanța de vară  hotărâți să facem și mai plăcute serile tuturor sibienilor. Nu am făcut schimbări, suntem înconjurați de aceeași prieteni, de o echipă tehnică harnică și de cele două band-uri, Trio Cafe și Trison. Noutatea este că medieșenii vor putea de asemenea, din acest sezon, să aleagă să-și  petreacă serile alături de noi, fiindcă Eveniment Tv se transmite în rețeaua de cablu și acolo. Sper să  le placă reîntâlnirea cu această emisiune, eu unul știu că așteptăm cu nerîbdare acest moment", spune Răzvan Marcu, realizatorul programului.
Emisiunea "Raluca & Răzvan" se difuzează începând cu 10 septembrie în fiecare seară, de la ora 21.30 pe Eveniment Tv.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

hahaha

Acum 11 ani

revenirea pacalicilor. cine se uita la voi, alti decat invitati
Raspunde

@hahaha

Acum 11 ani

Toti sibienii ne uitam la ei,dar tu nu esti sibian,venetic pacalici si frustrat.
Raspunde

anonimus

Acum 11 ani

Mai pacaliciule tu daca nuti convine dute la tine in salbaticia aia dei zice valahia la casele voastre de cirpici cu gaina pe masa si cu balega de vaca la use
Raspunde

Razvan von Hermannshit

Acum 11 ani

Emisiunea trebuie sa se numeasca Raluca & Klaus, ca Marcu, pupincuristul oficial al johanusului, il invita la permanenta pe primar ca sa-i dea si lui niste oase la ros.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus