Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Soprana Felicia Filip invitata in spectacolul "Cenusareasa" din cadrul Festivalului International al Artei Lirice de la Sibiu

Filarmonica de Stat Sibiu a programat pentru mâine, 18 septembrie baletul de buzunar „Cenuşăreasa”, pus în scenă de către Opera Comică pentru Copii din Bucureşti. Surpriza spectaolului o reprezintă soprana Felicia Filip, care va fi invitata de onoare şi care va evolua pe scena sibiană.

„O lume minusculă oferită celor mai tineri spectatori – iată registrul surprizei cu care Opera Comică pentru Copii din Bucureşti vine la Sibiu. Baletul de buzunar „Cenuşăreasa” s-a rodat într-un un tur naţional plin de succes - de la „Mamaia Copiilor”, la „Magia muzicii pentru copiii Deltei”, până la „Poiana Urbană” de la Bucureşti, înainte de a se prezenta pe scena sibiană. Spectacolul continuă tradiţia de colaborare începută cu mulţi ani în urmă de către Filarmonica de Stat Sibiu, împreună cu Opera Comică din Bucureşti”, spun organizatorii.

Manifestările celei de-a XI-a ediţii a Festivalul Internaţional al Artei Lirice mai cuprind spectacole de operă, balet pentru copii, recitaluri de lieduri şi gale de operă – realizate în colaborare cu instituţii muzicale din România şi străinătate, artişti lirici, dirijori, solişti invitaţi, români şi străini. Proiectul se desfăşoară în perioada 12 septembrie – 4 octombrie.

Spectacolul va avea loc marţi, 18 septembrie, de la ora 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus