Sâmbătă,
20.04.2024
Parțial Noros
Acum
4°C

Petrolul, "expatii" si candidaturile. Cine sunt candidatii-surpriza ai PPDD Sibiu

Mihai Bourceanu (foto) este din Timișoara și candidează pe listele PPDD, în Colegiul 2, Senat. Ioan Huntai este din Brașov și va candida pe listele partidului lui Dan Diaconescu în Colegiul 2 de la Camera Deputaților. Cei doi sunt ”surprizele” de la ”centru” pentru PPDD Sibiu. ”Eu știu Sibiul de când veneam aici la Consulatul German”, spune Ioan Huntai. Se laudă că a obținut cel mai bun scor electoral al PPDD la locale, când a luat peste 25% pe zona sa, el candidând pentru un loc în Consiliul Local Ghimbav și pentru un post de consilier județean. Nu s-a bucurat nici de una, nici de cealaltă, pentru că s-a certat cu președintele PPDD Brașov și l-a dat afară din partid. L-a reprimit în partid organizația din București care l-a și repartizat acum, la parlamentare, la Sibiu. ”Nu știu dacă voi obține un scor la fel de bun ca la Brașov. Eu încerc, pentru că trebuie să tragem partidul”, a declarant Ioan Huntai pentru Turnul Sfatului.

Timişoreanul Mihai Borceanu s-a remarcat până acum prin trecerea dintr-un partid în altul și printr-o invenție care se pot curate apele de poluarea cu petrol. Timișoreanul a fost președinte al UFD Timis, a trecut apoi pe la PSD, PUR și acum a ajuns în PPDD. A candidat inclusive pentru Primăria Timișoara, fără mare succes. Borceanu se mândrește că soluția minune pe care a inventat-o și care șterge poluarea cu petrol din ape putea s-o vândă cu șapte milioane de euro, însă a refuzat. ”Depoluantul Oil Fest poate fi folosit atât pentru curăţarea mediului acvatic, cât şi pentru uscat. Vreau să mă duc să demonstrez ce poate să facă soluţia. Nu este brevetată internaţional, dar pot primi acceptul să merg cu o anumită cantitate”, declara Borceanu pentru adevarul.ro.

Cei doi au o pasiune comună: petrolul. Dacă Borceanu a inventat o soluție care îl șterge, despre Huntai se spune că ar deține o fabrică în Brașov care construiește utilaje necesare extracției de petrol. ”E un băiat nemaipomenit. Are afaceri cu firme din Kuweit, are hotel la Bran, are la Brașov o fabrică unde face utilaje pentru extracția de petrol. Păcat că aici nu l-au vrut unii”, ăi face caracterizarea lui Huntai unul din foștii săi colegi de organizație.

Lista candidaților PPDD:

Camera Deputaților, Colegiul 1 - Mihalache Dinca

Camera Deputaților, Colegiul 2 - Huntai Ioan

Camera Deputaților, Colegiul 3 - Rus Adrian

Camera Deputaților, Colegiul 4 - Pușcaș Iacob (foto)

Camera Deputaților, Colegiul 5 - Lepșa Vasile

Camera Deputaților, Colegiul 6 - Țițonia Maria

Senat,

Colegiul 1 - Beldean Luminița Senat,

Colegiul 2 - Borceanu Mihai Senat,

Colegiul 3 - Rădiță Pavel

 

Foto: adevarul.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

19 comentarii

cip

Acum 11 ani

voi sunteti astia cu casele mov?...........
Raspunde

un curios

Acum 11 ani

Plina romania de Agamita Dandanache. URA Caragiale.
Raspunde

Razvan von Hermannshit

Acum 11 ani

Auzi la asta ca stie Sibul de cand venea la consulatul german! Bai, loaza, daca ai fi calcat intr-o flegma de sas aveai sanse 99% sa te aleaga sibienii, dar asa....
Raspunde

votant

Acum 11 ani

daca inainte de alegeri imi dai 20 000 de euro ai 4 voturi sigure nu e nici o diferenta toti sunteti o apa si un pamint dupa ciolan ca la saracia in care ati adus tara cu un pui un litru de ulei gasiti adepti voi s-a o duceti bine
Raspunde

Odin

Acum 11 ani

Cine-s nime-n lume astia? Si draq cauta la Sibiu?
Raspunde

mosu

Acum 11 ani

pe venetic cum il cheama hotariti-va bourceanu ,berceanu s-au borceanu . S_au ....?
Raspunde

un votant

Acum 11 ani

Huntai Ioan e un excroc notoriu ,la Brasov a fost dat afara din partid,ca-l cunoaste lumea,cind si la Sibiu lumea il va cunoaste il va da afara si de acolo.Ave-ti grija ca e foarte smecher are si rezidenta in Kuveit.Nu-i da-ti bani sub nici o forma ca nu ii mai vede-ti inapoi ,este in exectare silita de mai multe banci si de mai multe firme.
Raspunde

ORGANIZATIA JUDETEANA PP DD BRASOV

Acum 11 ani

Rugaminte dle \"un votant\" mai degraba ar trebui sa invatam corect limba romana atat pronuntie cat si gramatica. Excroc se scrie escroc, aveti si vedeti se scriu impreuna iar kuveit se scrie Kuwait. In ceea ce priveste candidatura d-lui Ioan Huntai pe Colegiul 2 Sibiu va pot asigura prin acordarea unui vot pozitiv veti avea multe oportunitati, o dezvoltare economica al judetului d-voastra si multe locuri de munca create.
Raspunde

ALIBABA

Acum 11 ani

Bai baiatule! sunt convins ca nici nu stii unde se afla kuveitul pe harta.
Raspunde

Cineva

Acum 11 ani

Neam de neamul tau de la maimuta incoace nu a calcat pe acele meleaguri, ale Kuwaitului, si nici nu va calca vreodata. Analfabetule sau analfabeto ( un votant) !
Raspunde

anti PP-DD -anti PROSTIE

Acum 11 ani

IN SFARSIT AM DAT DE OAMENI DESTETI CARE REALIZEAZA CA PP-DD SI GLOATA NU ESTE DECAT O FASAIALA POLITICA ....OAMENII CARE SE RESPECTA ,NU VOTEAZA IN NICI UN CAZ CU PP-DD .NU VOTATI PP-DD,DAR PUTETI VOMA PE PP-DD
Raspunde

Odin

Acum 11 ani

@8 Atacul la persoana (respectiv @7) nu este un argument!
Raspunde

Cineva

Acum 11 ani

Inseamna cu dumneata faci parte din gasca \"ciocoilor\" care traiti bine, stimate domn \"anti PP-DD anti Prostie\". Ca in tara asta numai hotii o mai duc bine ...
Raspunde

qj

Acum 11 ani

Nu vota PP-DD.
Raspunde

pp-dd

Acum 11 ani

Huntai un escroc ordinar.
Raspunde

cineva

Acum 11 ani

De unde stii tu \"pp-dd\" ca Huntai este un escroc? Zdreanta ce esti !
Raspunde

anti huntai

Acum 11 ani

arata-ti fata!!!!pana cand crezi ca te poti ascunde sobolanule.si in gaura de sarpe vei fi gasit.teroristule.si asta care te dai drept cineva,esti un nimic.vedeate-as dupa gratii cat mai curand posibil.
Raspunde

cineva

Acum 11 ani

De unde stii tu \"anti huntai\", ce si cum sunt eu? Ma cunosti pentru a putea sa ma cataloghezi? Sau mai bine spus, vezi in altii ceea ce tu esti...
Raspunde

votant

Acum 10 ani

Dragi alegatori va asigur ca in colegiul doi nu mai calca cat traieste insemnand in principal cartierele LAZARET IPAS GUSTERITA GARA TEREZIAN MARMELADA TIGLARI TINERETULUI il omoara lumea da il vede ii da cu bolovani in cap un mincinos fara cusur sia inchis telefoanele a disparut credea ca parlamentu se mananca pe paine daca mai candideaza undeva nu conteaza ca ce funtie anuntati lasati comentarii sa ma asigur ca nu va castiga nicaeri e un escroc da este rezident in emiratele arabe lau fugarit iia de akolo sau saturat de el
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus